Mënyra më e përshtatshme për të marrë Vizën Indiane për Mbajtësit e Pasaportave Australiane dhe Qytetarët

Ky është udhëzuesi më i plotë, gjithëpërfshirës, ​​autorizues për marrjen e Vizave Indiane për Qytetarët Australianë dhe Mbajtësit e Pasaportave Australiane.

Visa Indiane Online për Mbajtësit e Pasaportave Australiane dhe Qytetarët

 

Australianët, si shumica e kombësive të tjera, kërkojnë një Vizë Indiane para se të mund të nisen në ekskursionin e tyre në Indi. Mënyra drejt aplikimit për çdo vizë mund të jetë befasuese dhe e lodhshme. Mendoni për të gjitha arkivat që duhet të organizohen, faqet e aplikimit që duhet të plotësohen, dhe ekskursionin në konsullatë që mund t'i largojë disa australianë nga ndërmarrja e sipër në Indi.

Bëhu ashtu siç mund, për të çuar përpara industrinë e udhëtimeve Qeveria indiane ka bërë procedurën e aplikimit për një vizë indiane nga Australia si e shpejtë dhe e thjeshtë. Me prezantimin e eVisa, australianët mund të aplikojnë për një Vizë Indiane në vizën në internet kjo , nga ngulitjet e shtëpive të tyre. Kjo lejon vizitorët e mundshëm të lënë mënjanë kohën dhe paratë e gatshme pasi që nuk ka, në këtë pikë një kërkesë për një ekskursion në zyrën më të afërt të qeverisë indiane ose Komisionin e Lartë të Indisë.

Qeveria e Indisë aktualisht jep vizat elektronike elektronike te banorët e më shumë se 180 kombeve përfshirë Australinë, që do të thotë se nuk do të duhet të vizitoni zyrën dhe të uleni ngushtë për një kohë të konsiderueshme për vizën tuaj. Aplikimi i Vizave Indiane mund të përfundojë në 3-4 minuta nga shumica e njerëzve. Në çdo rast, ju duhet të aplikoni për vizën tuaj herët me arsyetimin se aplikimet e vonuara nuk do të përgatiten. Ky artikull ofron të gjitha detajet dhe këshillat drejt blerjes tuaj India Tourist eVisa në internet për banorët Australianë. Ne gjithashtu do të zbulojmë disa gjëra për të mbajtur mend për procedurën.

 

SI MUND T C QYTETIT AUSTRALI QYTETARIANT Aplikoni për një vizë indiane?

Aplikimi për një Vizë Indiane (eVisa India) për qytetarët australianë nuk është më një proces i lodhshëm. Me sistemin eVisa India, ju mund të aplikoni për një vizë turistike në internet. Kjo plotësisht eliminon detyrimin për të bërë një takim dhe nevojën për të shkuar në një ambasadë indiane. Plotësoni Aplikimi Online Visa Indian, paraqisni dokumentet e kërkuara, paguani tarifën dhe të gjithë jeni të vendosur. Ambasada do të dërgojë me email vizën për ju.

Ju kërkohet të shtypni eVisa Indian që merrni me email dhe ta çoni me vete në aeroport. Ndërsa qëndroni në Indi, rekomandohet që të keni vizën tuaj për çdo kohë.

Për të bërë Procesi i aplikimit indian eVisa qetë, ju mund të gjeni platforma në internet që ofrojnë shërbimin. India eVisa ka një proces i thjeshtë për t'u ndjekur me tre hapa për aplikantët Australianë. Procesi i përgjithshëm nuk duhet të zgjasë më shumë se 3-4 minuta., Duke e bërë atë edhe më të shpejtë se disa procedura të vizave gjatë mbërritjes në shumë vende.

P TOR FAR SHTES N IN ADVANC SH DUHET TPL BPLNI P FORR EVISEN?

Mbajtësit e identifikimit Australian duhet të marrin një eVisa të Indisë me çdo kusht katër ditë para se të vizitojnë Indinë. Aktualisht ju mund të përfundoni aplikimin tuaj në shtëpi pa u vendosur në Ambasadën Indiane ose të mbaheni në linjë.

NSE JEMI KUFIZUAR NJ P PASBASE AUSTRALIANE, A MUND T VINI N WITH INDI PA VIZA?

Në të vërtetë, banorët nga Australia do të kërkojnë vizë elektronike të vizitorëve për Indinë nga kjo .

 

Ju mund të kontrolloni nevojat në Kërkesat e vizave indiane faqe.

CIL TT LLOJET E VISA JAN KA PR AUSTRALALT (Vizë Indiane për Australian)?

Ekzistojnë këto lloj vizash për mbajtësit e identifikimit Australian që vizitojnë Indinë:

Ju mund të mësoni në lidhje me parakushtet për secilin prej tyre këtu.

SHENIM: Të dhënat në këtë blog kanë të bëjnë kryesisht me eVisa turistike. Të dhënat mund të jenë paksa të ndryshme për vizat e biznesit dhe ato mjekësore.

 

Në ç'masë QYTETAR AT AUSTRALAN MUND të qëndrojnë në Indi?

 

EVisa turistike u jep banorëve Australianë një kufi prej 90 ditësh në total për çdo hyrje dhe ofron hyrje të shumëfishtë.

 

FAR JAN DOKUMENTET E KRKUARA P FORR VIZA Indiane P FORR AUSTRALIAN T TO APLIKOHET?

 

Kërkojmë që shoqëruesi të paraqesë kërkesën tuaj:

• Foto e aplikantit

• Skanimi i Detajeve Personale të Pasaportës

• Faqja e fundit e pasaportës (nëse është përkatëse)

Për të shmangur gabimet në Aplikacionin tuaj Visa Indian, vizitoni udhëzuesin Si të shmangni refuzimin e vizave indiane. Shumica e aplikantëve bëjnë gabim Kopja e skanimit të pasaportave indiane Visa or India Visa pasaportë fotografi për të cilin kemi ofruar udhëzues të hollësishëm në mënyrë që të mos bëni një gabim. Qeveria e Indisë ju inkurajon të kontaktoni Tavolinë Ndihme Vizash Indiane dhe na e postoni me email foton për çdo konvertim ose format të skedarit, nëse nuk jeni në gjendje të përmbushni kërkesat e madhësisë ose specifikimit.

FAR JAN KOHA T PRO PROCIMIT PR EVISA N IND INDI?

Nëse aplikoni Vizë për Indinë (eVisa India) atëherë varësisht nga lloji i vizës së aplikuar dhe saktësia e të dhënave në aplikimin tuaj do të vendoset koha.

  • Të dhëna të sakta në aplikim për viza turistike dhe biznesi - 3-4 ditë pune.
  • Foto e Pasaportës së Keqe / Kopje e Skanimit të Keq - 7-10 ditë pune.
  • Visa e mjekut ose mjekut mjekësor - 3-5 ditë pune.

Mund të filloni duke klikuar këtu për të filluar aplikacionin tuaj eVisa India.

 

SI MUND T PUNOJE EVAZA TURISTIKE E TURISIST S IND INDI?

Kjo faqe interneti merret me procedurën për të marrë eVisa tuaj duke përdorur kornizën eVisa të Indisë. Ne shkruajmë të dhënat e dhëna nga ju në Kornizë eVisa e Indisë, në atë moment, administrata e shikon atë dhe jep çmimin eVisa tuaj që ju dërgojmë me email. Në këtë mënyrë, eVisa juaj turistike indiane ju dërgohet në mënyrë elektronike nga Ministria e Punëve të Jashtme e qeverisë indiane.

SI KOHA KOHA T T MUND T TO APLIKOHEN P FORR EVAZN TURISTIKE INDIAN?

Nën 5 minuta. Thjesht duhet të plotësoni strukturën themelore të aplikimit.

SI MUND T AP APLIKOHEN P ANR EVISA TURISTIKE INDIAN?

Struktura e aplikacionit ka vetëm tre faza dhe organizata ka një mbështetje mahnitëse të klientit që është e përgatitur të pranojë thirrjen tuaj ditë e natë në rast se keni nevojë për ndonjë ndihmë.

Indian Visa Online (eVisa India) mund të aplikohet më tej kjo faqe. Në vazhdën e mbarimit të të gjitha mjeteve, paraqisni strukturën dhe pauzën. Kjo është mënyra më e thjeshtë për të përvetësuar Indian Visa Online (eVisa India).

WHFAR H NDODHET VIZA INDIANE P FORR AUSTRALIAN Aplikohet ONLINE?

Kur paraqisni aplikacionin tuaj, thjesht duhet të keni besim se viza juaj do të shfaqet në periudhën kohore të 3-4 ditë në shumicën e rasteve. Ne do t'jua dërgojmë me email. Ju nuk keni pse të shkoni në zyrën e qeverisë më gjatë ose në ndonjë ambasadë. Ju mund të shkoni direkt në aeroport ose terminalin e lundrimit. Pasi të merrni email nga ne, duhet të shtypni eVisa tuaj Turistike / Afariste / Mjekësore Indiane që të demonstrohet kur të paraqiteni në Indi në kufi tek Zyrtari i Imigracionit.

 

A do të jem në gjendje të udhëtoj në Indi me një DOKUMENT T RE REFUZON TRS SAV TRAVELIT ND INRMARRJES S A PASPORTIT?

 

Jo. Të gjithë eksploruesit që dëshirojnë të aplikojnë në internet për Vizën e tyre në Indi duhet të kenë një arkiv legjitim të identifikimit. Ju duhet një pasaportë e zakonshme.

Në rast se keni një dokument udhëtimi të një personi të zhvendosur, në atë moment duhet të kontaktoni konsullatën më të afërt indiane për të aplikuar. Ju mund të aplikoni në Ambasadën Indiane nëse keni një Pasaportë Diplomatike ose Refugjatësh.

A do të Aplikojnë mbajtësit e transportit DIPLOMATIK / ZYRTAR T PASSPORTIT OSE Holders DOKUMENT TAV TRAVELIT LAISSEZ-PASSER P FORR NJ EV EVISA?

La eVisa për Indinë nuk mund t'i lëshohet një Pasaportë Diplomatike, ajo duhet të përdoret vetëm në Pasaportën e zakonshme dhe jo për Refugjat ose Pasaportë Speciale. Kjo gjithashtu përfshin kandidatët që kanë një vizë të kufizuar / krize.

 

A do të jem në gjendje të hyj në Indi me EVISA TUAJ NGA PODO PJESA E HYRJES?

 

Jo. EVisa duhet të përdoret në grupin e kufizuar të aeroporteve dhe porteve detare. Në vitin 2020 kishte 28 aeroporte dhe 5 porte detare. Lista e azhurnuar e Aeroportet dhe portet që janë të autorizuara për hyrje në Indian në eVisa India përmenden këtu.

 

A është e sigurt për të përdorur këtë shërbim të faqeve në internet?

 

Individë të shumtë mendojnë se të dhënat në internet rrjedhin dhe se informacioni i tyre rrezikon të futet në duar të papërshtatshme. Sidoqoftë, kjo nuk është situata me administratat tona. Ne i japim mirëqenien më të madhe informacionit tuaj, klasifikimit, dhe ne i kushtojmë një rëndësi të madhe sigurisë së bazës së të dhënave tona. Të dhënat tuaja nuk mund të jenë më të sigurta. Ne përdorim gjendjen më të madhe të sigurisë së artit dhe jemi një kështjellë.

Të dhënat tuaja është i koduar në tranzit dhe është i koduar në ruajtje dhe vetëm disa persona të moshuar të pranuar kanë qasje në të dhënat tuaja. Ne përdorim çelësat minimale të shifrimit 256 bit dhe vërtetim dy faktor për administrimin e të dhënave.

SI MUND T RES REZULTOJ QU PYETJE TJERA, KU MUND T I GJINI SHUM INFO?

 

Për një synim më të shpejtë kontaktoni tonë Visa Indian Visa (eVisa India) Desk Ndihme dhe filloni të bisedoni me një nga agjentët tanë të kujdesit për klientët. Nga ana tjetër, ju mund të zbuloni më shumë informacion dhe FAQs në lidhje me eVisa për Indinë.

 

SI DIT SHUM ISSHT VAL VIDA VISA INDIAN (eVisa India)?

Shtetasit Australianë kërkojnë një vizë të ligjshme për kalimin në Indi, qoftë si udhëtar, ose në udhëtim ose në ndonjë kufi tjetër. Që nga korriku 1990, njerëzve që vijnë në Indi për qëllime biznesi mund t'u lejohet një Vizë e Biznesit Indian legjitime për 1 vit i nënshtrohen gjithsej nëntëdhjetë ditë, megjithatë të rëndësishme për pasazhe të ndryshme gjatë legjitimitetit të vizës. Viza turistike për Indinë është e vlefshme deri në 30 ditë, 1 vit ose 5 vjet me 90 ditë qëndrim në një kohë. Kur shkruani Aplikimi i Vizave Indiane, ju mund të zgjidhni kohëzgjatjen e eVisa turistike për Indinë.

Viza Mjekësore Indiane është e vlefshme për 60 ditë me hyrje të dyfishtë.

Një vizë vizitori nuk mund të ndryshohet në një vizë studimi ose një vizë qëndrimi. Ju duhet të ri-aplikoni për një vizë kalimi jashtë Indisë. Kjo vizë më pas kalohet në një vizë nën studim ose okupuese.

 

WHFAR VAZA DUHET T TO VIZITON INDIA NGA AUSTRALI?

 

Ka shume Llojet e vizave indiane.

Për qëllime vizite, do të kërkohej vizë e vizitorëve. Qeveria indiane pranon një vizë indiane udhëtarësh për Australianët që zgjat deri në 90 ditë pa pushim. Viza e pushuesit mund të aplikohet përmes kornizës eVisa në internet. Ju mund ta konsideroni atë një vizë për paraqitjen pasi nuk ka asnjë arsye bindëse për të shkuar kudo tjetër për të aplikuar. Dallimi kryesor është; duhet të aplikoni për vizë përpara se të bëni ekskursionin në vend që të pranohet në terminalin ajror Indian kur të paraqiteni. Kështu që, për t'i dhënë aplikacionit eVisa India mundësi të sigurta dhe ideale për miratim, duhet të aplikoni për të paktën 4 ditë para se të udhëtoni.