Portet e autorizuara të eVisa India

Ju mund të vini në Indi me 4 mënyra udhëtimi: me ajër, me tren, me autobus ose me lundrim. Ndërsa vetëm 2 mënyrat e hyrjes janë të vlefshme, me ajër dhe me anije turistike, ju mund të dilni përmes ndonjë prej 4 mënyrave të udhëtimit, por vetëm përmes porteve të caktuara të daljes.

Sipas rregullave të qeverisë indiane për eVisa India ose Electronic India Visa, më poshtë 4 mënyra transporti lejohen aktualisht të largohen nga India në eVisa India, nëse keni aplikuar për Vizë eTurist në Indi ose Vizë eBiznesi në Indi ose Vizë eMjekësore të Indisë. Ju mund të dilni nga India përmes një prej sa vijon të përmendur më poshtë aeroport ose porti detar.

Nëse keni një Vizë të shumëfishtë hyrje, ju lejohet të dilni përmes aeroporteve ose porteve të ndryshme. Ju nuk keni pse të niseni përmes të njëjtit port hyrje për vizitat pasuese.

Lista e aeroporteve dhe porteve detare do të rishikohet çdo disa muaj, kështu që vazhdoni ta kontrolloni këtë listë në këtë uebfaqe dhe shënojeni atë.

Kjo listë do të rishikohet dhe më shumë aeroporte dhe porte do të shtohen në muajt e ardhshëm, sipas vendimit të Qeverisë së Indisë.

Ju lejohet të hyni në Indi vetëm me Viza elektronike të Indisë (eVisa India). 2 mjetet e transportit, Ajror dhe Detar. Sidoqoftë, mund të largoheni/dalni nga India me një vizë elektronike të Indisë (eVisa India) nga4 mjetet e transportit, Ajror (Aeroplan), Detar, Hekurudhor dhe Autobus. Pikat e mëposhtme të kontrollit të imigracionit (ICP) lejohen për dalje nga India. (34 Aeroportet, pikat e kontrollit të imigracionit tokësor,31 Portet detare, 5 Pikat e kontrollit hekurudhor).

Dil Portet

Aeroportet

 • Ahmedabad
 • Amritsar
 • Bagdogra
 • Bengaluru
 • Bhubaneshwar
 • Kalicut
 • Chennai
 • Chandigarh
 • Cochin
 • Coimbatore
 • Delhi
 • Gaya
 • Goa
 • Guwahati
 • Hyderabad
 • Jaipur
 • Kannur
 • Kolkata
 • Lucknow
 • Madurai
 • Mangalore
 • Mumbai
 • Nagpur
 • Port Blair
 • Pune
 • Srinagari
 • Surat 
 • Tiruchirapalli
 • Tirupati
 • Trivandrum
 • Varanasi
 • Vijayawada
 • Vishakhapatnam

ICP-të e tokës

 • Rruga Attari
 • Akhaura
 • Banbasa
 • Changrabandha
 • Paguaj
 • dozat
 • Dhalaighat
 • Gauriphanta
 • Ghojadanga
 • Haridaspur
 • hili
 • Jaigaon
 • Ligjërisht
 • Kailashahar
 • Karimgang
 • Khowal
 • Lalgolaghat
 • Mahadipur
 • Mankaçari
 • Moreh
 • Muhurighat
 • Radhikapur
 • ragna
 • Ranigunj
 • Rahaul
 • Rupaidiha
 • Dhomën e gjumit
 • Sonouli
 • Srimantapur
 • Sutarkandi
 • Fulbari
 • Kawarpuchia
 • Zorinpuri
 • Zokhawthar

portet detare

 • alang
 • Bedi bunder
 • Bhavnagar
 • Kalicut
 • Chennai
 • Cochin
 • Cuddalore
 • Kakinada
 • E drejta
 • Kolkata
 • Måndvi
 • Porti Mormagoa
 • Porti Mumbai
 • Nagapattinum
 • Nhava Sheva
 • Paradeep
 • Porbandar
 • Port Blair
 • Tuticorin
 • Vishakapatnam
 • Mangalore e Re
 • Vizhinjam
 • Ishulli Agati dhe Minicoy Lakshdwip UT
 • Vallarpadam
 • Mundra
 • Krishnapatnam
 • Dhubri
 • Pandu
 • Nagaon
 • Karimganj
 • Kattupalli

ICP RREGULLORE

 • Kontrolli Postar i Kontrollit Hekurudhor Munabao
 • Kontrolli Postar i Hekurudhave Attari
 • Postimi i Kontrollit të Hekurudhave dhe Kontrollit Rrugor
 • Kontrolli Postar i Hekurudhave Haridaspur
 • Kontrolli hekurudhor Chitpur

Klikoni këtu për të parë listën e plotë të Aeroportit dhe Portit që lejohen për hyrje në eVisa India (elektronike Visa India).


Ju lutemi aplikoni për një Vizë të Indisë 4-7 ditë përpara fluturimit tuaj.