Rreth nesh

www.indiavisa-online.org është një faqe interneti në pronësi private që ofron shërbime aplikimi në internet, të cilat përfshijnë ndihmën e përdoruesve në procesin e aplikimeve të tyre për e-Visa indiane. Ne e bëjmë procedurën e marrjes së Autorizimit Elektronik të Udhëtimit nga Qeveria e Indisë jashtëzakonisht të lehtë për aplikantët. Agjentët tanë e bëjnë këtë duke i ndihmuar aplikantët të plotësojnë formularët e tyre të aplikimit për vizën elektronike indiane, duke shqyrtuar të gjitha përgjigjet e tyre, duke përkthyer çdo informacion për ta nëse është e nevojshme, duke kontrolluar të gjithë dokumentin për të parë nëse gjithçka është e saktë dhe e plotë, dhe duke korrigjuar për ndonjë gabim gramatikor apo drejtshkrimor. Ne gjithashtu do të kontaktojmë drejtpërdrejt aplikantët nëse kërkohet ndonjë informacion shtesë. Pasi aplikanti të ketë plotësuar formularin e aplikimit të disponueshëm në faqen tonë të internetit, aplikimi i tyre shqyrtohet nga një ekspert i imigracionit dhe më pas dorëzohet në Qeverinë e Indisë në vendimin e së cilës varet miratimi i aplikacionit. Megjithëse aprovimi i aplikacionit ose jo varet nga Qeveria, plotësimi i aplikacionit me ekspertizën tonë do t'ju garantojë një aplikim pa të gjitha gabimet.

Shumica e aplikacioneve nuk do të zgjasin më shumë se 48 orë për t'u përpunuar dhe miratuar, por në raste të caktuara nëse disa informacione janë futur gabimisht ose janë lënë jashtë, atëherë aplikimi mund të vonohet. Aplikantët nuk kanë nevojë të shqetësohen për këtë, megjithatë, pasi agjentët tanë do të ndjekin të gjitha aplikimet. Pasi e-Viza të jetë miratuar nga Qeveria e Indisë, dokumenti elektronik do t'i dërgohet klientit me email së bashku me informacionin dhe këshillat për përdorimin e tij.

Ne jemi të vendosur në Shtetet e Bashkuara, Azi dhe Evropë dhe mund t'i ndihmojmë klientët tanë në çdo kohë dhe kudo duke shqyrtuar, redaktuar, korrigjuar, analizuar dhe përpunuar aplikimet për viza gjatë gjithë kohës. Ne nuk jemi të lidhur me Qeverinë e Indisë në asnjë mënyrë, por jemi një faqe interneti private që ndihmon dhe udhëzon aplikantët në paraqitjen e aplikacionit të tyre për vizë elektronike indiane në internet. Aplikimi përmes faqes sonë të internetit në vend të faqes së internetit të Qeverisë Indiane për e-Visa ka avantazhin e shtuar për shqyrtimin e aplikacionit tuaj nga ekipi ynë i ekspertëve. Ne paguajmë një tarifë të vogël për shërbimet tona.

Nëse keni ndonjë pyetje ose dyshim, mund të kontaktoni Desk Ndihme Vizash Indiane. Forma e Aplikimit për Vizat e Indisë është një formë në internet.

shërbimet tona

  • Ne ofrojmë përkthim dokumentesh nga 104 gjuhë në anglisht
  • Ne ofrojmë shërbime nëpunësie për aplikimin tuaj, nëse dëshironi.
  • Ne rregullojmë foton e fytyrës dhe të pasaportës në 350 * 350 piksele për të qenë të pranueshme nga autoriteti përkatës
  • Ne e shqyrtojmë aplikacionin përpara se të depozitohet
  • Klienti mund të na kërkojë të shkarkojmë aplikacionin e tyre të miratuar ose ta shkarkojmë veten nga faqja e internetit e autoritetit përkatës

Ajo që ne NUK ofrojmë:

  • Ne NUK ofrojmë udhëzime apo konsultime për imigracionin
  • Ne NUK japim këshilla për emigracionin

Tarifat tona

Lloji i vizës elektronike Tarifat e Qeverisë Photo Editing, Passport PDF conversion, Size adjustment, Liaison with Immigration, and Language Translation Fees (where required) Total fees including service fees in USD, AUD is 1.46 AUD to USD (https://www.xe.com/currencyconverter/)
Turistik 30 dite $ 25 $ 32 99 dollarë, 119 dollarë*
Turist 1 vit $ 40 $ 32 $ 178
Turist 5 vjet $ 80 $ 32 $ 198
Biznes $ 80-$ 100 $ 32 $ 198
Mjekësor $ 80-$ 100 $ 32 $ 198
Mjekësi mjekësor $ 80-$ 100 $ 32 $ 198
* Vini re se nëse keni aplikuar për një eVisa 30 ditore më shumë se një muaj përpara udhëtimit tuaj, ju do të përmirësoheni automatikisht në një eVisa 1-vjeçare për një tarifë shtesë prej 20 dollarësh.

Procesi i aplikimit për eVisa

Në platformën tonë miqësore për përdoruesit, përdoruesit lehtë mund të aplikojnë për cilindo nga vizat elektronike elektronike, përfshirë E-Visa turistike indiane, E-Visa e Biznesit Indian, E-Visa Mjekësore Indianedhe Attendant e-Visa mjekësore indiane. Me teknologjinë tonë më të fundit dhe të besueshme, i gjithë procesi, duke përfshirë pagesën, do të ishte i sigurt dhe i sigurt dhe do të mbronte privatësinë e përdoruesit.

Përfitimet e aplikimit në internet

Sherbimet Metoda e letrës online
24 / 365 Aplikimi Online.
Asnjë afat kohor.
Rishikimi i aplikacionit dhe korrigjimi nga ekspertët e vizave para paraqitjes në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Indisë.
Procesi i thjeshtuar i aplikimit.
Korrigjimi i informacionit të humbur ose të pasaktë.
Mbrojtja e intimitetit dhe forma e sigurt.
Verifikimi dhe vërtetimi i informacionit shtesë të kërkuar.
Mbështetje dhe Asistencë 24/7 me e-mail.
Viza juaj elektronike e aprovuar Indian dërgohet me email në formatin PDF.
Rimëkëmbja e e-mail-it tuaj në rast humbjeje.
Nuk ka tarifa shtesë të transaksioneve bankare të 2.5%.