Kualifikimi i vizave të Indisë

Për të aplikuar për një eVisa India, aplikantëve u kërkohet të kenë një pasaportë të vlefshme për të paktën 6 muaj (duke filluar nga data e hyrjes), një email, dhe të kenë një kartë krediti / debiti të vlefshëm.

E-Visa mund të përdoret maksimumi 3 herë në një kalendar vit dmth ndërmjet Janarit deri në Dhjetor.

e-Visa është jo e zgjerueshme, jo e konvertueshme dhe jo e vlefshme për të vizituar Zonat e Mbrojtura / Kufizuar dhe Kantonmentit.

Aplikantët e vendeve / territoreve të pranueshëm duhet të aplikojnë në internet minimumi 7 ditë përpara datës së mbërritjes.

Udhëtarët ndërkombëtarë nuk u kërkohet të kenë dëshmi të biletave të fluturimit ose rezervimeve të hotelit. Megjithatë, dëshmia e parave të mjaftueshme për të shpenzuar gjatë qëndrimit të tij/saj në Indi është e dobishme.

Qytetarët e vendeve të mëposhtme kanë të drejtë të aplikojnë për një eVisa India:

Të gjithë aplikantët e përshtatshëm me një pasaportë të vlefshme mund të paraqesin kërkesën e tyre këtu.

Klikoni këtu për të parë listën e plotë të Aeroportit dhe Portit që lejohen për hyrje në eVisa India (elektronike Visa India).

Klikoni këtu për të parë këtu listën e plotë të pikave të kontrollit të Aeroportit, Portit dhe Emigracionit që lejohen për dalje në eVisa India (elektronike Visa India).


Ju lutemi aplikoni për një Vizë të Indisë 4-7 ditë përpara fluturimit tuaj.