Politika e Vizave të Indisë do të jetë reciproke

Aplikimi i Vizave Indiane tani është në dispozicion për të gjithë të huajt në internet. Qeveria e Indisë tani është hapur Viza Mjekësore Indiane   Viza e Biznesit Indian, Viza Toursit e cila është mbyllur për shkak të SHUMV 19  është vetëm qoshe për t'u hapur.

Megjithatë, Qeveria e Indisë tani po merr një qëndrim novator në politikën e saj të imigrimit dhe vizave. Trajtimi, politika, kohëzgjatja, çmimi dhe faktorë të tjerë do të ndryshojnë bazuar në mënyrën se si vendet e tjera i trajtojnë indianët që aplikojnë për vizë në vende të tjera. 

Ky aranzhim reciprok do të bëhet për Vizë turistike indiane.

Certifikatë Vaksinimi për Vizë Turistike Indiane

Qeveria e Indisë po konsideron gjithashtu pasaportën e vaksinës, domethënë të lejojë ata që të hyjnë lirshëm në Indi, të cilët kanë përfunduar të dyja dozat e vaksinave. Pandemia ka rritur industrinë e turizmit në Indi dhe tani Ministria e Punëve të Brendshme është e prirur të hapë vendin. Ministria po shqyrton gjithashtu izolimin në shtëpi për vizitorët që nuk kanë vaksinë.

Viza Indiane tani kërkohet nga Turistët që kërkojnë të udhëtojnë Vendet e trashëgimisë në Indi, rreth 1 milion turistë ishin duke vizituar Indinë çdo muaj para pandemisë.

Qytetarët e shumë vendeve, përfshirë Shtetet e Bashkuara, Kanadanë, Francën, Zelandën e Re, Australinë, Gjermaninë, Suedinë, Danimarkën, Zvicrën, Italinë, Singaporin, Mbretërinë e Bashkuar, kanë të drejtë për Visa Indiane Online (eVisa Indi) përfshirë vizitimin e plazheve të Indisë me vizë turistike. Rezident i cilësisë së mbi 180 vendeve për Vizat Indiane Online (eVisa India) sipas Pranueshmërisë së Vizës Indiane dhe aplikoni Vizat Indiane Online të ofruara nga Qeveria e Indisë.

Nëse keni ndonjë dyshim ose kërkoni ndihmë për udhëtimin tuaj në Indi ose Vizë për Indinë (eVisa Indi), mund të aplikoni për Visa Indian Online këtu dhe nëse keni nevojë për ndonjë nevojë për ndonjë ndihmë ose kërkoni ndonjë sqarim duhet të kontaktoni Tavolinë Ndihme Vizash Indiane për mbështetje dhe udhëzim.