Ambasadat dhe Konsullatat në Indi

Ekziston një listë e të gjitha ambasadave dhe konsullatave të botës në Indi. Ju mund të gjeni id e-mail, numrin e telefonit, detajet e kontaktit, faqen e internetit, orët e zyrës dhe të gjitha detajet që doni të dini rreth konsullatave dhe ambasadave që kanë një zyrë në Indi janë të përfshira në këtë listë të plotë drejtorish.

Nëse dëshironi të vizitoni Ambasadën Indiane në vendin tuaj, atëherë kontrolloni Ambasadat Indiane në të gjithë botën. Ne ofrojmë një listë gjithëpërfshirëse të ambasadave të mbi 100 vendeve në Indi. për Visa Indian Online (elektronike Visa Online Online ose eVisa India) nuk ju kërkohet të vizitoni Ambasadën Indiane kudo në botë. Procesi i Aplikimit të Vizave Indiane është një proces në internet që lejon lëshimin pa vizë të vizave elektronike për Indinë (eVisa India) me email. Qeveria e Indisë ka siguruar një strukturë të përshtatshme përmes së cilës mund të kërkoni Aplikimi i Vizave Indiane (elektronike Visa Online Online ose eVisa India) në internet në këtë uebfaqe për lëshimin e eVisa India.

Udhëtime në Indi që kanë qëllimin e tyre kryesor të turizmit, të takojnë anëtarët e familjes, ose të takojnë miqtë, ose të studiojnë, yoga ose kurs afatshkurtër për kohëzgjatje deri në 6 muaj, atëherë ju keni të drejtë të aplikoni për Vizë turistike indiane (elektronike Visa Online Visa ose eVisa India). Nëse dëshironi të vizitoni Indinë për më shumë se 6 muaj, atëherë mund të bëni kërkesë për një lloj tjetër të vizave sesa eVisa India në dispozicion në ky website nga Qeveria e Indisë. Biznes, tregtar, industrial, shpërblim financiar i lidhur, panaire tregtare, mbajtje turne për përfitim monetar, takime të lidhura me tregtinë mund të zhvillohen në Indi nëse aplikanti aplikon Viza e Biznesit Indian (elektronike Visa Online Visa ose eVisa India). Nëse keni nevojë për trajtim, konsulencë, vizitë specialistike, mjekët këshillojnë, kirurgji, procedurë në klinikë ose spital, ose vizitë në lidhje me shëndetin, mund të aplikoni për Viza Mjekësore Indiane  (elektronike Visa Online Visa ose eVisa India.

eVisa India ose Indian Visa Online nuk kërkon vizitë në ambasadë. Ju mund të aplikoni në internet dhe të shkoni në aeroport ose terminal lundrimi. Viza deri në 5 vjet mund të aplikohet këtu në këtë uebfaqe. Nëse dëshironi të aplikoni për një vizë të veçantë, si bërja e filmave në Indi ose për mision diplomatik në Indi, atëherë mund të vizitoni ambasadën indiane në adresën / detajet e kontaktit të përmendura më poshtë.

Shumica e botës ka të drejtë të aplikojë nëse Kërkesat e vizave indiane janë përmbushur Qytetarët nga mbi 180 vende kanë të drejtë të aplikojnë Visa Indian OnlineKualifikimi i vizave të Indisë  siguron një listë të azhurnuar të vendeve të pranueshme. SHBAKanadëFrancëZelanda e ReAustraliGjermaniSuediDanimarkëZvicërItaliSingaporeMbretëria e Bashkuar banorët dhe qytetarët kanë të drejtë për Indian Visa Online (eVisa India) nga kjo   ofruar nga Qeveria e Indisë.

Nëse keni vendosur të vizitoni Indinë dhe të keni nevojë për sqarime, atëherë mund të kontaktoni Tavolinë Ndihme Vizash Indiane.

 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në New Delhi, Indi

Phone: 011-91-11-2419-8000

Fax: 011-91-11-2419-0017

Faqja e internetit: http://newdelhi.usembassy.gov

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shantipath, Chanakyapuri New Delhi - 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Republikës Sllovake në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 91) 11 2688 9071

Faks: (+ + 91) 11 2687 7941

Faqja e internetit: http://www.mzv.sk/Delhi

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50M Niti Marg Chanakyapuri New Delhi - 110021 India

ORAT E ZYRAVE: 08.00-16.00

 

 

Ambasada Mbretërore e Hollandës në New Delhi, Indi

Telefon: + 91-11-24197600

Fax: + 91-11-24197710

Faqja e internetit: http://www.mfa.nl/nde-en/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 6/50 F, Shanti Path Chanakyapuri New Delhi 110021

ORAT E ZYRAVE: E Hënë - E Enjte 08:30 - 17:00 dhe E Premte 08:30 - 14:30

 

 

Programet e Udhëtimit në Indi

BRENDA INTERNETIT

Ambasada e Mauritius në New Delhi, Indi

Telefon: +91 11 24102161 ose +91 11 24102162

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 5, Kautilya Marg Chanakyapuri New Delhi 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Japonisë në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 2687-6564, 2687-6581

Faks: (+ 91-11) 2688-5587

Faqja e internetit: https://jp.usembassy.gov

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-G, Chanakyapuri 110021

ORET E ZYRAVE: ORET E ZYRAVE:: 09:00 - 13:00 / 14:30 - 17:30 (E Hënë - E Premte) (Mbyllur të Shtunave, të Dielave & Pushimeve Publike)

 

 

Ambasada Daneze në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 91) 11 4209 0700

Faks: (+ + 91) 11 2460 2019

Faqja e internetit: http://www.ndien.um.dk

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 11, Golf Link New Delhi 110 003 India

ORAT E ZYRS: E hëna deri të enjten: 9:00 e mëngjesit deri në 4:30 pasdite të Premten: 9: 00-4: 00 pasdite

Detajet: Ambasadori: Z. Peter Taksøe-Jensen

 

Ambasada e Francës në New Delhi, Indi

Telefon: [91] (11) 2419 6100

Faks: [91] (11) 2419 6169

Faqja e internetit: http://www.france-in-india.org

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 2/50-E Shantipath Chanakyapuri New Delhi 110 021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada gjermane në New Delhi, Indi

Telefon: (0091-11) 44199 199

Faksi: (0091-11) 2687 31 17

Faqja e internetit: http://www.new-delhi.diplo.de/Vertretung/newdelhi/en/02/Embassy.html

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr. 6 / 50G Rruga Shanti, Chanakyapuri 110021

ORAT E ZYRAVE: E hënë - Thu: 8:00 - 17:00 Ora. E Premte: 8:00 - 14:00.

 

 

Ambasada e Italisë në New Delhi, Indi

Telefon: + 91 11 2611 4355

Fax: + 91 11 2687 3889

Faqja e internetit: http://www.ambnewdelhi.esteri.it

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-E, Chandragupta Marg Chanakyapuri New Delhi-110 021 India

ORAT E ZYRS: (E hënë-Thu) 09.00-13.00 / 14.00-18.00, E Premte: 09.00-13.00

 

 

Ambasada e Kolumbisë në New Delhi, Indi

Telefon: 91 11 41662109/06/05

Faks: 91 11 41662104/08

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 3 Palam Marg, 1. kati Vasant Vihar New Delhi 110057 India

ORAT E ZYRAVE: 09.00-17.00

 

 

Ambasada e Libanit në New Delhi, Indi

Telefon: 011 - 24110919, 24111415

Fax: 011 - 24110818

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: H 1, Anand Niketan, Chanakyapuri

ORARI I ZYRES: 09: 00-13: 00 dhe 14: 00-16: 30

 

 

Ambasada e Algjerisë në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2411 7585/6/8

Faks: (+91) 11-2411 7590

Faqja e internetit: http://www.embalgindia.com

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 2/2, Shanti Niketan New Delhi 110021 India

ORAT E ZYRAVE: 09.00-16.00

Detaje: Z. Mohammed-Hacene Echarif, Ambasadori

 

Ambasada e Tanzania në Indi

Telefon: + 91-11-24122865

Fax: + 91-11-24122862

Faqja e internetit: http://www.tanzrepdelhi.com/

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: EP-15C, Chanakya Puri New Delhi, 110021, India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë - E Premte 9:00 - 16:00

 

 

Ambasada e Republikës së Kazakistanit në New Delhi

Telefon: + 9111-460-077-10

Faksi: + 9111-460-077-01

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 61, Margë Poorvi, Vasant Vihar 110057

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Mauritius në Mumbai, Indi

Telefon: (91-22) 22845127, (91-22) 22845466

Faks: (91-22) 22845469, (0091 22) 22845468

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Mittal Tower C Zyra Nr 115, Kati i 11-të Nariman Point Mumbai 400021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Mianmarit në New Delhi, Indi

Telefon: (009111) 6889007, 6889008, 26889007

Faks: (009111) 6877942

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 3/50 F, Nyayamarg Chanakyapuri New Delhi 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Vietnamit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) (11) 2301 8059/0532

Faks: (+91) (11) 2301 7714/8448

Faqja e internetit: http://www.mofa.gov.vn/vnemb.india/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 17 Kautilya Marg Chanakyapuri New Delhi 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Afganistanit në New Delhi

Phone: +91-112-410 331 +91-11-2410 0412 +91-11-26883601

Faksi: + 91-11-2687 5439

Faqja e internetit: http://newdelhi.mfa.af/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Plat Nr. 5, Blloku 50F, Shantipath Chanakyapuri New Delhi 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Ambasadori: SHA Shaida Mohammad Abdali

 

Ambasada e Panamasë në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2433 2684/5627

Faks: (+91) 11-2433 5631

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: C -321, Kolonia e Mbrojtjes New Delhi 110024

ORAT E ZYRAVE: 09.00-16.00

 

 

Ambasada e Kamboxhia në New Delhi, Indi

Telefon: (91-11) 2921 4436/2921 4435

Faksi: (91-11) 2921 4438

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: W-112 Great Kailash Pjesa II New Delhi-110048 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: HEMrs. Yous Makana - Ambasadore

 

Komisioni i Lartë i Pakistanit në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 26110601, 26110602, 26110605

Faks: (+ 91-11) 26872339

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 2/50-G, Shantipath Chanakyapuri Delhi i Ri 110021

ORAT E ZYRAVE: E Hënë-E Premte 8:30 e mëngjesit deri në 5:30

 

 

Ambasada e Filipineve në New Dehli, Indi

Telefon: (+91) 11 2410-1120 ose 11 2688-9091 / 2688-8838

Fax: (+ 91) 11 2687-6401

Faqja e internetit: http://www.philembassynewdelhi.com

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Marg-50-N Nyaya. Chanakyapuri New Delhi 110021 India

ORAT E ZYRAVE: 09.00-12.00 dhe 13.30-17.00

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Singaporit në Mumbai, Indi

Telefon: (91 22) 2204 3205 / + 91- (22) 2204-3209

Faks: (91 22) 2285 5812 / + 91- (22) 2204-3203

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.sg/mumbai/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Singapori në Mumbai 152, kati 14, Maker Chambers IV 222, Road Jamnalal Bajaj Nariman Point, Mumbai 400-021 India

ORAT E ZYRAVE: E hënë - E Premte 9.00 e mëngjesit - 1.00 pasdite 2.00 pasdite - 5.00 pasdite Mbyllur të Shtunën, Të Dielën dhe Pushimet Publike Singaporeasit që kërkojnë ndihmë konsullore pas ORAVE ZYRTARE:, ju lutemi kontaktoni Zyrtarin e Detyrës në Tel.No. + 91- 98209-79726

 

 

Komisioni i Lartë i Singaporit në New Delhi, Indi

Telefon: 91 (11) 46000915 (Visa dhe Konsullore) / 91 (11) 46000800 (Administrimi)

Faks: 91 (11) 4601 6413/91 (11) 4601 6412/91 (11) 3042 0

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.sg/newdelhi

Email: [email mbrojtur]

Adresa: E-6 Chandragupta Marg Chanakyapuri Delhi i Ri 110021

ORAT E ZYRAVE: E hënë - Premte nga 8.30 e mëngjesit deri në 1.00 pasdite; 1.30 pasdite deri në 4.30 pasdite mbyllen të Shtunën dhe të Dielën

Detaje: Tel: 001-91- (11) 46000915 (Visa) 001-91- (11) 46000911 (Administrata) Faks:: 001-91- (11) 46016412 (Visa), 001-91- (11) 30420393 ( Administrimi) Kontakti i urgjencës: 001-91-98102-03595

 

Konsullata e Përgjithshme e Singaporit në Chennai

Telefon: (91) (44) 28158207/28158208

Faks: (91) (44) 28158209

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.sg/chennai

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Konsullata e Republikës së Singaporit Chennai- 6 17-A Road North Boag T.Nagar, Chennai 600017 Tamil Nadu India

ORET E ZYRAVE: E hënë - E Premte 8.30 deri në 1.00 pasdite; 2.00 pasdite deri në 5.00 pasdite të Shtunën, të Dielën dhe Festat Publike të mbyllura Singaporezët të cilët kanë nevojë për ndihmë urgjente konsullore pas ORS ZYRTARE: duhet të telefonojnë oficerin e detyrës në (91) 9840033136 dhe ata do të drejtohen në përputhje me rrethanat.

 

 

Ambasada e Angolës në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2614 6197/5

Faks: (+91) 11-2614 6190/84

Faqja e internetit: http://www.angolaembassyindia.org/

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 5, Poorvi Marg Vasant Vihar

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Antonio Fwaminy DaCosta Fernandes - Ambasador

 

Ambasada e Republikës së Kroacisë në New Delhi, Indi

Telefoni: 0091 11 4166 3101 0091 11 4166 3102 0091 11 4166 3103

Faks: 0091 11 2411 6873, 4166 3100

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: A-15 West End New Delhi 110021 India

ORAT E ZYRAVE: Orari i punës: E Hënë-E Premte 9: 00-17: 00

Detaje: Kopertina: Republika Socialiste Demokratike e Sri Lanka, Republika Demokratike Federale e Nepalit dhe Republika Popullore e Bangladeshit, Republika e Maldiveve, Mbretëria e Butanit

 

Ambasada e Kubës në New Delhi, Indi

Phone: +91-11-2622-2467, +91-11-2622-2468, +91-11-2622-2470

Faks: (91) 2923 2469

Faqja e internetit: http://www.cubadiplomatica.cu/india

Email: [email mbrojtur]

Adresa: W- 124 A, Greater Kailash -1 110048 New Delhi India

ORAT E ZYRAVE: E Martë deri të Enjte nga ora 10:00. në 4:00 pasdite Mbyllur me pushime në Kubë

Detaje: Ambasadori: Abelardo Cueto Sosa

 

Konsullata e Përgjithshme e Belgjikës në Mumbai, Indi

Telefon: (+91) (22) 2421 2115, (+91) (22) 2436 1602

Faksi: (+ 91) (22) 2436 1420

Faqja e internetit: http://www.diplomatie.be/mumbai

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia Avantha, Kati i 5-të Dr Annie Besant Road, Worli Mumbai 400 030 India

ORAT E ZYRIT: 08:00 - 16:00

Detaje: Z. Karl van den Bossche - Konsull i Përgjithshëm

 

Ambasada e Belgjikës në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 91) (11) 4242 8000

Faksi: (+ 91) (11) 4242 8002

Faqja e internetit: http://www.diplomatie.be/newdelhi/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-N, Shantipath Chanakyapuri New Delhi 110021 India

ORAT E ZYRAVE: 09:00 - 13:00 dhe 14:00 - 17:00

Detaje: Z. Pierre Vaesen - Ambasador

 

Komisioni i Lartë i Afrikës së Jugut në New Delhi, Indi

Telefon: 91-11-2614 9411 - 20

Faksi: + 91-11-2614 3605

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: B-18, Vestic Marg Vasant Vihar New Delhi - 110057 India

ORAT E ZYRS: 8.30 AM deri në 12.30 PM 1.15 PM - 5.00 PM

 

 

Ambasada e Republikës së Armenisë në Republikën e Indisë

Telefon: (+91) 11-2410 2851/2

Faks: (+91) 11-2410 2853

Faqja e internetit: http://www.armenian.co.in

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: D-133, Anand Niketan New Delhi 110057 India

ORAT E ZYRAVE: 09.00-13.00 dhe 14.00-18.00

Detajet: Z. Ara Հակոբian - Ambasador

 

Ambasada Mbretërore Daneze, New Delhi

Telefon: + 91 11 4209 0700

Faks: 91-11-23792019; +91 11 2379 2891

Faqja e internetit: http://www.ambnewdelhi.um.dk

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 11, Aurangzeb Road New Delhi 110 011

ORET E ZYRAVE: Orari i Hapjes: E Hënë-E Enjte nga 9.00 deri në 4.30 pasdite 9.00 e Premte nga 4.00 deri në 10.00 pasdite Seksioni i Vizave: Paraqitja e Aplikacioneve: E Hënë, E Diel, E Premte nga 01.00 deri në 03.00 Pasdite Telefoni: Orari për kërkimin dhe emërimin e vizave: E Hënë, E Mart, Nga 04.00:10.00 pasdite deri në 01.00:XNUMX pasdite Mbledhja e pasaportave: E hënë-Fri XNUMX - XNUMX pasdite

Detaje: Ishujt Faroe dhe Greenland janë pjesë e Mbretërisë së Danimarkës. Si parim kryesor, Kushtetuta Daneze përcakton që interesat e jashtme dhe të sigurisë për të gjitha pjesët e Mbretërisë së Danimarkës janë përgjegjësi e qeverisë daneze.

 

Ambasada Mbretërore e Butaneve në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2688 9807/9

Faks: (+91) 11-2687 6710

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Chandra Gupta Marg Chanakyapuri New Delhi-110021 India

ORAT E ZYRAVE: 09:00 - 13:00 dhe 14:00 - 17:00

Detaje: Vetsop Namgyel - Ambasador

 

Ambasada e Burundit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-4615 1947

Faks: (+91) 11-4950 3170

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: C - 1/24 Vestic Vihar New Delhi - 110057 India

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 17:00

Detaje: Z. Rubuka Aloys - Ambasador

 

Ambasada e Brazilit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2301 7301

Faks: (+91) 11-2379 3684

Faqja e internetit: http://novadelhi.itamaraty.gov.br

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 8, Aurangzeb Road New Delhi 100 011 India

ORAT E ZYRAVE: 09:00 - 13:00 dhe 15:00 - 19:00

Detaje: Z. Carlos Sergio Sobral Duarte - Ambasador

 

Ambasada e Zvicrës në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 91) (11) 4995 9500

Faksi: (+ 91) (11) 4995 9509

Faqja e internetit: http://www.eda.admin.ch/newdelhi

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nyaya Marg, Chanakyapuri PO Box 392 New Delhi 110 001 India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë-E Premte 08: 30-11: 30

Detaje: Ambasadori: Z. Linus von Castelmur

 

Ambasada e Republikës së Bjellorusisë në Republikën e Indisë

Telefon: (+91) 11-2469 4518

Faks: (+91) 11-2469 7029

Faqja e internetit: http://ndia.mfa.gov.by

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 163, Jor Bagh New Delhi 110 003 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Vitaly Prima - Ambasador

 

Komisioni i Lartë Australian në New Delhi, Indi

Telefon: + 91 11 4139 9900

Fax: + 91 11 2687 2228

Faqja e internetit: http://www.india.embassy.gov.au/ndli/home.html

Email: -

Adresa: Përbërja Australiane Nr. 1/50 G Shantipath, Chanakyapuri PO Box 5210 New Delhi 110-021 India

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 08:30 - 05:00 13: 00-14: 00 (Pushim Dreke)

Detaje: Z. Patrick Suckling - Komisioner i Lartë

 

Komisioni i Lartë i Brunei Darussalam në New Delhi, Indi

Telefon: (91) 11 2652 2431/2652 2432/2652 2433

Faks: (91) 11 2652 2434 / (91) 11 2652 2435

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: B-21, Gusht Kopshte Kranti Marg Mayfair, Hauz Khas New Delhi - 110016 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Shkëlqesia e tij Dato Paduka Haxhi Sidek bin Ali - Komisioner i Lartë

 

Ambasada e Burkina Faso në New Delhi, Indi

Telefon: (00 91 11) 26 14 0640 / 41/42

Faks: (00 91 11) 26 14 0630

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: P 3/1 VASSANT VIHAR NEW DELHI 110057 India

ORAT E ZYRAVE: 09:30 - 13:30 dhe 15:30 - 18:30

Detaje: HE Idriss Raoua OUEDRAOGO - Ambasadore

 

Ambasada e Republikës eke në New Delhi, Indi

Telefon: + 91-11-26110205, 26110318, 26110382, 26886218

Fax: + 91-11-26886221

Faqja e internetit: http://www.mzv.cz/newdelhi

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-M, Niti Marg Chanakyapuri, New Delhi-110 021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Etiopisë në Indi

Telefon: 009111-6119513 ose 6119514 ose 24675366/67

Fax: 009111-6875731

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 7/50-G, Satya Marg Chanakyapuri New Delhi - 110 021 India

ORAT E ZYRAVE: 09.00-13.00 dhe 14.00-17.30

 

 

Ambasada Spanjolle në Indi

Telefoni: (+ 91) (11) 4129 3000

Faks: (+91) (11) 4129 3008/3020

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 12, Rruga Prithviraj New Delhi 110011 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Gustavo Manuel de Arostegui y San Romon - Ambasador

 

Ambasada e Laos në New Delhi, Indi

Telefoni: 011 41327352

Fax: 4132 7353

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: A 104/7, Maharani Estate Maharani Estate Parrmanand Estate - New Delhi - 110065 India

ORARI I ZYRES: 09: 00-12: 00 dhe 14: 00-16: 00

 

 

Ambasada Thai Thai në New Delhi, Indi

Telefon: (+91 11) 2615 0130-34

Faks: (+91 11) 2615 0128-29

Faqja e internetit: http://www.thaiemb.org.in

Email: [email mbrojtur]

Adresa: D-1/3 Vasant Vihar New Delhi 110057

ORET E ZYRAVE: ORET E ZYRAVE:: E hëna deri të Premten 09:00 - 12:30 dhe 14:00 - 17:00

 

 

Komisioni i Lartë i Republikës së Namibisë në New Delhi, Indi

Telefoni: + 91-11-2614 0389

Faksi: + 91-11-2614 6120

Faqja e internetit: http://nhcdelhi.com

Email: [email mbrojtur]

Adresa: D-6/24 Vasant Vihar 110 057

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Sulltanatit të Omanit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 011 6140215

Faks: (+91) 11-2688 5621

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 16, Olao Palme Marg Vasant Vihar New Delhi 110057

ORAT E ZYRIT: 09: 30-16: 00

 

 

Ambasada e Rumanisë në New Delhi, Indi

Telefon: (00) (91) (11) 26140447 ose 26140700

Faks: (00) (91) (11) 26140611

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: A-47, Vestic Marg Vasant Vihar, New Delhi 110 057 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: E-mail: [email mbrojtur] E-mail (Zyra Tregtare): [email mbrojtur] Ambasadori: SH.T. Z. Vasile SOFINETI

 

Konsullata e Përgjithshme e Republikës Czecheke në Mumbai, Indi

Telefon: 009122/23518456/7, 23514484, 23518184/5, sekr.-23518180

Fax: 009122 / 23520442

Faqja e internetit: http://www.mzv.cz/bombay

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Marcopia ", 5 Dr. G.Deshmukh Marg (5, Pedder Road), 400 026 Mumbai India

ORET E ZYRAVE: E hënë - E premte 09.00 - 10.00 Ora e zyrës: e hënë - e premte 07.45 - 16.15

 

 

Konsullata e Përgjithshme Daneze Mbretërore në Indi

Telefon: (22) 2261 4462; (22) 2268 5656

Fax: (22) 2270 3749

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: L & T House Ballard Estate NM Marg Mumbai 400 001. Indi

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Komisioni i Lartë Fixhi në Indi

Telefon: (91 11) 2687 6373 ose (91 11) 26110101 Ext. 446/447

Faks: (91 11) 2611 0018

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: c / - Hotel Ashok Enclave Diplomatike Hotel Ashok 50B Chanakyapuri 11002119

ORAT E ZYRAVE: E Hënë - E Premte

Detaje: Komisioneri i Lartë i Komisionit të Lartë të Fiji (Indi) - HE Z. Luke Rokovada

 

Ambasada e Turkmenistanit në Indi

Telefon: (+91) 11-2467 6527

Faks: (+91) 11-2467 6526

Faqja e internetit: http://www.turkmenembassy.in

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: C-11, West End Colony New Delhi 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

Ambasada e Finlandës në New Delhi, Indi

Telefoni: + 91-11-4149 7500

Faksi: + 91-11-4149 7555

Faqja e internetit: http://www.finland.org.in

Email: [email mbrojtur]

Adresa: E-3, Nyaya Marg, Chanakyapuri 110021

ORAT E ZYRAVE: Shërbimi i Klientit: E Premte 10.00-12.00

 

 

Konsullata e Përgjithshme në Kalkuta, Indi

Telefon: + 91-33-2421-1970

Faksi: + 91-33-2421-1971

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 55, MN Sen Lane Tollygunge 700 040

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme në Chennai, India

Phone: (91-44)2432-3860~3

Faks: (91-44) 2432-3859

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Nr.12 / 1, Rruga Cenetoph Rruga Ist Teynampet 600 018

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme në Mumbai, Indi

Telefon: + 91-22-2351-7101

Faksi: + 91-22-2351-7120

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Nr.1, ML Dahanukar Marg Cumballa Hill 400 026

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Emirateve të Bashkuara Arabe në New Delhi, Indi

Telefon: + 91-11-26111111

Fax: + 91-11-26873272

Faqja e internetit: http://www.uaeembassy-newdelhi.com

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 12 Chandragupta Marg, Chanakyapuri New Delhi, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Emirateve të Bashkuara Arabe në Mumbai, Indi

Telefoni: (+ 91) 22 2218 0985

Faks: (+ + 91) 22 2218 1162

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr.7 Jolly Maker, Apartamenti Nr 1 - Cuffe Parade Colaba Mumbai 400 005 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Palestinës në Indi

Telefon: 9111-24108062, 24108063

Fax: 9111-24108064

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: EP, Enclave Diplomatike 29-B Chanakyapuri, New Delhi- 110 021

ORAT E ZYRS: 10 deri në 14 pasdite

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Filipineve në Chennai, Indi

Telefoni: (+ 91) (44) 2235 4063

Faksi: (+ 91) (44) 2235 2062

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Shtëpia SPIC, Ndërtesa e Shtojcave, Kati VIII 88 Mount Road, Guindy Chennai 600032 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Filipineve në Kolkata, Indi

Telefoni: (+ 91) (33) 2280 8353

Faksi: (+ 91) (33) 2280 8354

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Kati 2, 37 Shekspiri Sarani Kolkata 700 001

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Filipineve në Mumbai, Indi

Telefoni: (+ 91) (22) 2202 4792

Faksi: (+ 91) (22) 2282 9539

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 215 Nariman Point Mumbai 400021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Shteteve të Bashkuara në Chennai, India

Telefoni: 044-2857-4000

Fax: 044-2811-2020

Faqja e internetit: http://chennai.usconsulate.gov

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Binjakët Rrethi Chennai 600006 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Shteteve të Bashkuara në Kolkata, Indi

Telefon: 91-33-3984 6300-

Fax: 91-33-2288-1616/0356

Faqja e internetit: http://kolkata.usconsulate.gov

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 5/1 Ho Chi Minh Sarani Kolkata 700071 India

ORET E ZYRAVE: 0800 - 1300, 1400 - 1700 (Nga e hëna në të premte)

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Shteteve të Bashkuara në Mumbai, Indi

Phone: 011-91-22-2672-4000

Faks: -

Faqja e internetit: http://mumbai.usconsulate.gov

Email: [email mbrojtur]

Adresa: C-49, G-Block, Kompleksi Bandra Kurla Bandra East, Mumbai 400051

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Suedisë në New Delhi, Indi

Telefon: + 91 11 4419 7100

Fax: + 91 11 4419 7101

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 4-5 Nyaya Marg Chanakyapuri New Delhi India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë-E Premte 08.30-17.00

 

 

Konsullata e Përgjithshme Australiane në Mumbai, Indi

Telefon: + 91 22 67574900

Fax: + 91 22 67574955

Faqja e internetit: http://www.mumbai.consulate.gov.au/mbai/home.html

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Niveli 10, Një krah, Crescenzo Building Building Opp MCA Cricket Club, G Block, Komplot C 38-39 Kompleksi Bandra Kurla Mumbai 400 051 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Mark Pierce - Konsull i Përgjithshëm

 

Komisioni i Lartë i Malajzisë në New Delhi, Indi

Telefon: + 91-11-24159300

Fax: + 91-11-26881538

Faqja e internetit: http://www.kln.gov.my/perwakilan/newdelhi

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-M, Satya Marg, Chanakyapuri, 110 021 - New Delhi

ORET E ZYRAVE: Dita e punës: e hënë - e premte 8.30 paradite - 4.30 pasdite Festa: e shtunë dhe e diel

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Malajzisë në Chennai, Indi

Phone: +091-44-24334434; +091-44-24334435; +091-44-24334436

Fax: + 091-44-24334437

Faqja e internetit: http://www.kln.gov.my/perwakilan/chennai

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr.7, (Nr.3 e Vjetër), Rruga 1 e Rrugës Cenotaph, Teynampet 600 018 Chennai

ORET E ZYRAVE: Ditët e punës: e hënë - e premte 9.00 - 5.00:XNUMX Festat Publike: E Shtunë & E Diel

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Hollandës në Mumbai (Bombay), Indi

Telefon: + 91 22 22194200

Fax: + 91 22 22194230

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 'Forbes Building' Charanjit Rai Marg Mumbai 400001

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Hollandës në Chennai (Madras), Indi

Telefon: + 91 44 43535381

Fax: + 91 44 24993272

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 76, Rruga Venkata Krishan Mandaveli Chennai - 600 028 Tamil Nadu

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Holandës në Kolkata (Kalkuta), Indi

Telefon: +91 33 2289-7676 / 7020

Fax: + 91 33 2289-7919

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 5, Rameshwar Shaw Road Kolkata: 700014 India

ORAT E ZYRS: 9.30 - 6 pasdite (e hënë deri të Premte)

 

 

Qendra Ekonomike dhe Kulturore Taipei në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 46077777

Faks: (+ 91-11) 4607-7721

Faqja e internetit: http://www.roc-taiwan.org/IN

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr 34, Paschimi Marg Vasant Vihar New Delhi 110057 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada Mbretërore Norvegjeze në New Delhi

Telefon: + 91-11-4177-9200

Faks: + 91-11-4161-7815 (për Vizën) dhe + 91-11-4168-0145 (

Faqja e internetit: http://www.norwayemb.org.in/

Email: -

Adresa: 50-C, Shantipath, Chanakyapuri, 110021

ORAT E ZYRS: E hënë deri të enjten: 8:30 AM deri 1:00 PM dhe 1:30 PM deri 4:30 PM E Premte: 8:30 AM to 2:00 PM Ora e punës fillon në 9:30 AM

Detaje: HE Znj Ann Ollestad - Ambasadore e Norvegjisë në Indi

 

Konsullata gjermane në Chennai, Indi

Telefon: (0091 44) 24 30 16 00

Faks: (0091 44) 24 34 92 93

Faqja e internetit: http://www.chennai.diplo.de

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr.9 Road Boat Club Road POBox 3110 Chennai 600 028 India

ORAT E ZYRS: E Hënë - E Premte 08.00 - 11.30 orë

 

 

Konsullata e Gjermanisë në Kolkata, Indi

Telefoni: + 91- (0) 33-2479 1141/1142/2150, 2439 8906 Në raste emergjencash: + 91- (0) 98310 16091

Fax: +91-(0)33-2479 3028

Faqja e internetit: http://www.kalkutta.diplo.de

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 1 Road Hastings Park Road, Alipore PO Box 16711 Kolkata 700 027, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Gjermanisë në Mumbai, Indi

Telefon: (+ 91-22) 22832422; Në rast urgjence: (0091) 9821016877

Faksi: (+ 91-22) 22025493

Faqja e internetit: http://www.germanconsulatemumbai.org

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 'Hoechst House', 10th Floor Nariman Point 193 Backbay Reclamation Mumbai 400 021, India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë - E Premte: 9:00 e mëngjesit deri në ora 12:00

 

 

Ambasada Kineze në New Delhi, Indi

Telefoni: 91-11-26112345

Fax: 91-11-26885486

Faqja e internetit: https://embassy.goabroad.com/embassy/edit/7419

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-D, Shantipath Chanakyapuri

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Ambasadori: Zhang Yan

 

Komisioni i Lartë Britanik në New Delhi, Indi

Telefoni: + 91 (11) 2419 2100

Fax: + 91 (11) 2419 2492

Faqja e internetit: http://www.gov.uk/government/world/india

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shantipath, Chanakyapuri New Delhi 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Komisioni i Lartë i Kanadasë në New Delhi, Indi

Telefoni: 91 (11) 4178-2000

Faksi: + 91-11-4178 2020

Faqja e internetit: http://www.india.gc.ca

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 7/8 Shantipath, Chanakyapuri PO Box 5207 New Delhi 110 021 india

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Kanadasë në Mumbai, Indi

Telefoni: 91 (22) 6749-4444

Faks: 91 (22) 6749-4454

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kulla 2, Kati 21, Qendra Financiare Indiabulls Senapati Bapat Marg, Rruga Elphinstone West Mumbai 400 013 india

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Kanadasë në Chandigarh, Indi

Telefoni: 91 (172) 505-0300

Faks: 91 (172) 505-0341

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: SCO 54 Sector 17-A Chandigarh 160 01 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Kanadasë në Kolkata, Indi

Telefoni: 91 (33) 2242-6820

Faks: 91 (33) 2242-6828

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia Duncan, Rruga 31 Netaji Subhas Kolkata 700 001 india

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Indonezisë në New Delhi, Indi

Telefon: (91-11) 2611-8642 deri 46

Fax: 2688-6763

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-A, Chanakyapuri Kautilya Marg 110021 New Delhi, India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë - E Enjte, 9:00 - 13:00 dhe 14:00 - 17:00 E Premte, 9:00 - 12:30 dhe 14:30 - 17:00

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Indonezisë në Mumbai, Indi

Telefon: (91-22) 2351-1678, 2353-0940, 2353-0900

Faks: (91-22) 2351-0941, 2351-5862

Faqja e internetit: http://www.kjrimumbai.net

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 19, Altamount Road Cumballa Hill Mumbai 400 026, India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë - E Premte, 9:00 - 13:00 dhe 14:00 - 17:00

 

 

Konsullata e Nderit e Indonezisë në Kalkuta, Indi

Telefon: (91-33) 2414-8681

Faks: (91-33) 2473-2157

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 157 Jodhpur Park 700068 Kalkuta, Indi

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Indonezisë në Madras, Indi

Telefon: (91-44) 234-1095

Faks: (91-44) 234-2582

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 5 North Leith Castle Road Santhome, Madras (Chennai) 600028, India

ORARI ZYRTAR: -

 

Ambasada e Jordanit në New Delhi, Indi

Telefon: 24653318 - 246533099

Fax: 2-465-3353/2-465-3368

Faqja e internetit: http://www.jordanembassyindia.org

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 30 Lidhje Golfi New Delhi - 110003

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Komisioni i Lartë i Republikës së Kenisë në New Delhi, Indi

Telefoni: + 91 11 26146537/38/40

Fax: + 91 11 26146550

Faqja e internetit: http://www.kenyamission-delhi.com

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 34, Paschimi Marg, Vasant Vhihar New Delhi, 110057

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Vende të tjera të Akreditimit: Republika Popullore e Bangladeshit, Sri Lanka, Singapor

 

Ambasada e Izraelit në New Delhi, Indi

Telefoni: 0091-11-30414500

Fax: 0091-11-30414555

Faqja e internetit: http://delhi.mfa.gov.il

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 3, Aurangzeb Road New Delhi-110011

ORAT E ZYRAVE: 09:30 - 12:30 orë

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Izraelit në Mumbai, Indi

Telefoni: 0091-22-22822822

Fax: 0091-22-22824727

Faqja e internetit: http://bombay.mfa.gov.il

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia e Earnest, Kati i 16-të NCPA Marg 194, Nariman Point Mumbai - 400 021

ORAT E ZYRS: E Hënë - E Enjte: 10.00. - 13.00. E Premte: 10.00 - 12.30:XNUMX orë

 

 

Konsullata e Nderit e Republikës së Qipros në Mumbai, Indi

Telefon: +9122 24926655, 24926633 (Direkt për z. Kapoor)

Faks: (009122) 24926464, 24900314

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Nehru Center, Kati i 9-të Zbulimi i Indisë Bldg. Dr Annie Besant Road, Worli Mumbai 400 018 (Bombay) India

ORET E ZYRAVE: ORET E ZYRAVE:: 10:00 - 12:30, 14:00 - 16:00 (E Diel - E Premte) Orari për publikun: 10:00 - 12:30

 

 

Konsullata Nderi e Republikës së Qipros në Kolkata, Indi

Telefon: + 91-033) 2229 6000 (Zyra)

Faks: (+ 91-033) 2229 1094

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 3C, Park Plaza (Blloku i Jugut) 71 Park Street, Kolkata - 700 016 India

ORAT E ZYRIT: 10:00 - 18:00

 

 

Konsullata e Përgjithshme Australiane në Chennai, Indi

Telefon: + 91 44 4592 1300

Fax: + 91 44 4592 1320

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Kati 9, Express Chambers Express Avenue Estate Whites Road, Royapettah Chennai 600014 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Komisioni i Lartë Maltese në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 91) (11) 4767 4900

Faksi: (+ 91) (11) 4767 4949

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.mt/india

Email: [email mbrojtur]

Adresa: N60, Panchsheel Park New Delhi 110 017 India

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 9:00 - 17:30

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Afrikës së Jugut në Indi

Telefon: + 91 22 23513725; + 91 22 23523726

Faks: + 91 22 23513730; + 91 22 23523735

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Gandhi Mansion 20 Altamount Road Mumbai, 400 026

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Arabisë Saudite në New Delhi, Indi

Telefon: 00911143244444

Fax: 00911126144244 - 0091114163223

Faqja e internetit: http://embassies.mofa.gov.sa/sites/India/en/Pages/default.aspx

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 2, Pashchimi Marg, Vasant Vihar, New Delhi-110057

ORAT E ZYRAVE: Nga 9:00 e mëngjesit deri në ora 4:00 pasdite (ditët e javës)

Detaje: Z. Saud bin Mohamed Al-Saty - Ambasadori i Kujdestarit të dy Xhamive të Shenjta në New Delhi

 

Ambasada e Egjiptit në Indi

Telefon: (+9111) 26114096

Faks: (+9111) 26885355

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.eg/english/embassies/Egyptian_Embassy_India/Pages/default.aspx

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 1 - 50m, Niti Marg, Chanakyapuri 110021 New Delhi

ORAT E ZYRAVE: Dailydo ditë nga 9:00 e mëngjesit deri në ora 5:00, përveç të shtunave dhe të dielave

 

 

Ambasada Senegale, Indi

Telefon: (+ 91-11) 6147687 / + 91-11-6147025

Faksi: (+ 91-11) 26142422

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: C 6/11 Vasant Vihar 110057

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Meksikës në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 91) 11 2411 7180

Faks: (+ + 91) 11 2411 7193

Faqja e internetit: http://embamex.sre.gob.mx/india/

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: C8 Anand Niketan New Delhi 110021 India

ORAT E ZYRAVE: 09.00-17.00

 

 

Konsullata e Nderit e Sikhelëve në Bombaj, Indi

Telefon: (+ 91-22) 252l4360

Faksi: (+ 91-22) 25210936

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.sc/static.php?content_id=29

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Parcelë 478, Kati i parë, Rruga e 13-të Chembur 400071

ORAT E ZYRAVE: E hënë deri të Premte, nga 0900 - 1500

 

 

Konsullata Nderi e Sikhelëve në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 51666123

Faksi: (+ 91-11) 666126

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Ambienti Qutab (te Qutab Minar), H-5 / l2, Rruga Mehrauli 110 030

ORAT E ZYRS: ORAT E ZYRIT:: 10.00 - 15.00

 

 

Ambasada e Sudanit në Indi

Telefon: (+91) 11-2687 3185/3785

Faks: (+91) 11-2688 3758

Faqja e internetit: http://www.sudanembassyindia.org

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Komploti Nr 3 Shantipath Chanakyapuri New Delhi New 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Taxhikistanit në Indi

Telefon: + 91-11-2615-4282

Faksi: + 91-11-2615-4282

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: India E -13/2 Vasant Vihar New Delhi 110057 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Turqisë në Indi

Telefon: (+91) 11-2688 9053/4 (+91) 11-2410 1973/21

Faks: (+91) 11-2410 1974 (+91) 11-2688 1409

Faqja e internetit: http://newdelhi.emb.mfa.gov.tr

Email: [email mbrojtur]

Adresa: N 50 Nyaya Marg Chanakyapuri 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Irlandës në Indi

Telefon: + 91-11-2462-6733, Visa Tel: Visa Tel: +91 11 2462 9135 (ndërmjet orëve 14.30:17.00 - XNUMX, e hënë t

Faks: + 91-11-2469-7053, Visa Fax:: +91 11 2460 3335

Faqja e internetit: http://www.embassyofireland.in

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 230 Jor Bagh 110003

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte nga ora 9.30:1.30 e mëngjesit deri në ora 2.30, nga ora 5:XNUMX deri në ora XNUMX:XNUMX.

Detaje: Ambasador: Shkëlqesia e Tij Kenneth Thompson Sekretari i Parë: Znj. Lavina Collins Sekretari i Tretë: Z. Brian O'Brien Ambasada e Irlandës në Delhi të Ri është akredituar gjithashtu në Sri Lanka, Bangladesh dhe Nepal dhe punon ngushtë me Konsullatën e Nderit në Colombo, Sri Lanka

 

Konsulli i Nderit i Irlandës në Bangalore, Indi

Telefon: +91 80 2808 2006/2808

Fax: + 91 80 2852 3423

Faqja e internetit: http://www.embassyofireland.in/home/index.aspx?id=52434

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Biocon Limited 20 KM Elektronikë Rruga Hosur Qyteti PO 560 100

ORAT E ZYRS: 9.00 - 1.00pm nga e hëna deri të premten 2.00:4.00 - XNUMX pasdite E hënë deri të Premte

Detaje: Konsulli i Nderit: Dr Kiran Mazumdar-Shaw Asistent i Konsullit të Nderit: Zonja Monica Robinson

 

Konsulli i Nderit i Irlandës në Mumbai, Indi

Telefon: +91 22 6635 5635, 6633 9717

Fax: + 91 22 5639 1945

Faqja e internetit: http://www.embassyofireland.in/home/index.aspx?id=52434

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Dhoma Kamanwalla Kati 2 Rruga Kryeministri, Fort 400 001

ORAT E ZYRS: 9.30 - 1.00pm nga e hëna deri të premten 2.00:4.00 - XNUMX pasdite E hënë deri të Premte

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm i Nderit: Cyrus Guzdar

 

Ambasada e Tunizisë në Indi

Telefon: (+91) 11-2614 5346/49/51

Faks: (+91) 11-2614 5301

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: B-1/2, Vestic Marg, Vestic Vihar New Delhi 110057 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada Mongole në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2463 1728; (+91) 11-2461 7989

Faks: (+91) 11-2463 3240

Faqja e internetit: http://www.delhi.mfa.gov.mn/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 34, Arqipeshkvi Makarious Marg New Delhi 110 003 India

ORAT E ZYRAVE: 08.30-13.00 dhe 13.30-17.00

Detaje: Z. Sanjaasuren Bayaraa, Ambasador

 

Ambasada e Ukrainës në Indi

Telefon: 00-9111 2614 6041, 2614 5093 (çështje konsullore)

Faks: 00-9111 2614 6043

Faqja e internetit: http://india.mfa.gov.ua

Email: [email mbrojtur]

Adresa: E-1/8, Vasant Vihar, New Delhi, India, 110 057

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Rusisë në New Delhi, Indi

Telefon: (91-11) 26873799; 26889160; 26873802; 26110640/41/42

Faks: (91-11) 26876823

Faqja e internetit: http://www.india.mid.ru

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shantipath, Chanakyapuri, New Delhi - 110021

ORAT E ZYRAVE: E hënë, E Premte: 08.00-12.00 dhe 13.30-18.30 E martë, E Premte, E Premte: 08.00-14.00

 

 

Konsullata Xhamajkane në Indi

Telefon: 2335 5411/2341 7122

Faks: 011 2335 5432/2341 6275

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Meridien Tower, Kati 9 i 10 Windsor Vendi 110 001

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: KONSULI I NDERUAR: Z. NAND KHEMKA

 

Ambasada e Uruguajit në Indi

Telefon: (+91) 11 2615 1991/2/3

Faksi: + 91-11-2614 4306

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: B-8/3, Vasant Vihar 110057 New Delhi, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Uzbekistanit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2467 0774/5

Faksi: + 91-11-2467-0773

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: EP 40, Dr. S. Radhakrishnan Marg Chanakyapuri New Delhi 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Komisioni i Lartë i Ruandës në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) (11) 2665 9920/30

Faks: (+91) (11) 2665 9940/50

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: F 33, Radhey Mohan Drive Mehrauli New Delhi 110 030 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Serbisë në Indi

Telefon: + 91-11-26873661 / + 91-11-26872073

Fax: + 91-11-26885535

Faqja e internetit: http://www.embassyofserbiadelhi.net.in

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 3/50 G Niti Marg Chanakyapuri 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme Daneze Mbretërore në Mumbai, Indi

Telefon: (22) 2261 4462, (22) 2268 5656

Fax: (22) 2270 3749

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: L&T House, Ballard Estate, NM Marg Mumbai 400 001

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Ishujt Faroe dhe Greenland janë pjesë e Mbretërisë së Danimarkës. Si parim kryesor, Kushtetuta Daneze përcakton që interesat e jashtme dhe të sigurisë për të gjitha pjesët e Mbretërisë së Danimarkës janë përgjegjësi e qeverisë daneze.

Konsullata Daneze Mbretërore në Chennai, Indi

Telefon: (44) 811 8140, 811 8141

Fax: (44) 811 2185

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 9 Katedralja Rruga Chennai 600086

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Ishujt Faroe dhe Greenland janë pjesë e Mbretërisë së Danimarkës. Si parim kryesor, Kushtetuta Daneze përcakton që interesat e jashtme dhe të sigurisë për të gjitha pjesët e Mbretërisë së Danimarkës janë përgjegjësi e qeverisë daneze.

 

Konsullata Daneze Mbretërore në Kalkuta, Indi

Telefon: (33) 2248 7476/7/8

Fax: (33) 2248 8184

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: McLeod House 3 Rruga Netaji Subhas, kati i 3-të Kalkuta 700001

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Ishujt Faroe dhe Greenland janë pjesë e Mbretërisë së Danimarkës. Si parim kryesor, Kushtetuta Daneze përcakton që interesat e jashtme dhe të sigurisë për të gjitha pjesët e Mbretërisë së Danimarkës janë përgjegjësi e qeverisë daneze.

 

Ambasada e Sllovenisë në Indi

Telefon: + 91-11-51662891

Fax: + 91-11-51662895

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 46, Margë Poorvi, Vasant Vihar 110057

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Kuvajtit në Indi

Telefon: (+ 91-22) 2873007, 2884179, 2871897

Faksi: (+ 91-22) 2048180

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 120 Dinisha Wacha Road Churchgate Mombay 400020 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada Kuvajti në New Delhi, Indi

Telefoni: + 91-11-2410 0791

Faksi: + 91-11-2687 3516

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 5A Shanti Path Chanakyapuri New Delhi 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Jemenit në New Delhi, Indi

Telefoni: + 91-11-42705723 / 4

Fax: + 91-11-42705725

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: D2 / 5 Vasant Vihar New Delhi 110 057 India

ORAT E ZYRAVE: Orari zyrtar i punës: E Hënë - E Premte, 9:00 AM-3: 00:XNUMX (EST)

 

 

Ambasada Somali në New Delhi, Indi

Telefon: + 91 (11) 2615-153498

Faks: + 91-11-45510250

Faqja e internetit: http://www.embassyofsomalia.in/

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: A1 / 8, Vasant Vihar New Delhi, India

ORAT E ZYRS: E hëna deri të enjten nga 10:00 e mëngjesit deri në 5: 00 pasdite e premte 10:00 nga 2:00 pasdite

Detaje: HEM. Ebyan Mahamed Salah, Ambasadori

 

Konsullata e Përgjithshme e San Marino në New Delhi, Indi

Telefon: + 91 - 11 - 23015850/23016675

Faks: + 91 - 11 - 23012140

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 15 Aurangzeb Road 110011 NEW DELHI

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm Analjit Singh

 

Konsullata e Japonisë në Bangalore, Indi

Telefon: (91-80) 4064-9999, 4166-0111 deri 3

Faks: (91-80) 4166-0114

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Zyra Konsullore e Japonisë Kati 1, Mjegullnajëja Prestige Nr. 8-14, Rruga e Kubinës 560001

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Tajlandës në Indi

Telefon: (91-33) 2440-3229-31 / 7836

Faks: (91-33) 2440 deri 6,251

Faqja e internetit: http://www.thaiembassy.org/kolkata

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 18-B, Gardens Mandeville Ballygunge Kolkata 019 700

ORAT E ZYRS: Ora e Zyrës: E hënë deri të Premte 09:00 - 12:00 dhe 13:00 - 17:00

 

 

Komisioni i Lartë Ugandan në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-49363636

Faks: (+91) 11-2614 4405

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: B-3/14 Vasant Vihar New Delhi 110057 India

ORAT E ZYRS: 09:00 - 16:00

 

 

Komisioni i Lartë Zambian në Indi

Telefon: (+91) 11-4108 8010/11

Faks: (+91) 11-2614 5764

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: N-57, Panchsheel Park New Delhi, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Republikës së Kroacisë në Mumbai, Indi

Telefoni: 0091 22 2367 2800 0091 22 2367 8451

Faksi: 0091 22 2367 8450 0091 22 2369 9063

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: A-52, Darshan Apartamente Mt. Rruga e këndshme Mumbai - 400 006 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Nderit e Kosta Rikës në Indi

Telefon: 00 (911) 1-233 1 0212/00 (911) 1-233 1 4934

Faks: 00 (911) 1-23327231 / 00 (911) 1- 23357473

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: D- 388 Kolonia e Mbrojtjes New Delhi 110024, India

ORAT E ZYRIT: 9 të mëngjesit në 1 pasdite

 

 

Konsullata e Nderit e Finlandës në Bangalore, Indi

Telefoni: 080 4165 9828

Faks: -

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Emri i Ambasadës, Kati 7, Nr 8, Rruga e Pallatit Varianh Nagar 560 052

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Finlandës në Chennai, Indi

Phone: +91-(0)44-2852 4141

Fax: +91-(0)44-2852 1253

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Konsullata e Nderit e Finlandës 202 Anna Salai 600 002

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Finlandës në Kolkata, Indi

Telefon: (91-33) 2287 4328, 2290 1960

Faksi: (91-33) 2287 4329

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Konsullata e Nderit e Finlandës c / o Mahadev Paper Corporation 7 A, AJC Bose Road, kati 2 700 017

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Finlandës në Mumbai, Indi

Telefon: + 91-22- 66390033

Faks: + 91-22- 6639 0044

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Konsullata e Nderit e Finlandës C305 Dharam Palace '100-103 NS Patkar Marg 400 007

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Komisioni i Lartë i Republikës së Mozambikut në Indi

Telefon: (91-11) 43399777

Faks: (91-11) 43399773

Faqja e internetit: http://mozambiquehighcommission.org.in/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: C-79 Anand Niketan New Delhi 110021

ORAT E ZYRS: 09.30 - 5.00

Detaje: Komisioneri i Lartë: HE Z. Jose Maria de Silva Vieira Morais

 

Ambasada e Austrisë në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) (11) 24 19 27 00

Faksi: (+ 91) 11 26 88 69 29

Faqja e internetit: http://www.bmeia.gv.at/botschaft/new-delhi.html

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: EP-13, Chandergupta Marg Chanakyapuri New Delhi India

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 12:00

Detaje: Dr Ferdinand Maultaschl - Ambasador

 

Konsullata e Përgjithshme e Nderit e Republikës së Nauru

Telefon: (+ 91-11) 26215780, 26414744

Faksi: (+ 91-11) 26215778

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: S / 327 Great Kailash I New Delhi 110018 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Republikës së Kirgistanit

Telefon: (+ 91-11) 24108008

Faksi: (+ 91-11) 24108009

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Sufdarygung A 1/6 New Delhi India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Republikës së Koresë në Republikën e Indisë

Telefon: (+ 91-11) 4200-7000

Faks: (+ 91-11) 2688-4840

Faqja e internetit: http://overseas.mofa.go.kr/in-en/index.do

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 9 Chandragupta Marg Chanakyapuri Extension New Delhi-110021, India

ORAT E ZYRS: 9 AM - 12:30 PM, 2 - 5 PM (E Hënë-E Premte)

Detaje: Ambasadori i Republikës së Koresë në Indi HE SHIN Bongkil

 

Konsullata e Austrisë në Chennai, Indi

Telefon: (+91) (44) 2833 4501/2

Faks: (+91) (44) 28 33 4560/4504

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: c / o Ndërtesat Kothari 115 Mahatma Gandhi Salai Chennai 600034 India

ORAT E ZYRIT: 09:30 - 14:00

Detaje: Z. BH Kothari - Konsull

 

Konsullata e Austrisë në Goa, Indi

Telefon: (+91) (832) 251 38 16, (+91) (832) 251 38 11

Faks: (+91) (832) 251 01 12

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Salgaocar House kati i tretë Dr. F. Louis Gomes Road Vasco Da Gama Goa 3 India

ORAT E ZYRIT: 11:00 - 13:00

Detaje: Z. Dattaraj V. Salgaocar - Konsull

 

Konsullata e Austrisë në Kolkata, Indi

Telefoni: (+ 91) 33 2283 56 60

Faks: (+91/33) 2281 83 23

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia e Industrisë, kati 1, Rruga Camac Kolkata 10 India

ORAT E ZYRIT: 10:30 - 14:00

Detaje: Zonja Manjushree Khaitan - Konsull

 

Konsullata e Përgjithshme e Austrisë në Mumbai, Indi

Telefoni: (+ 91) (22) 2285 1734

Faksi: (+ 91) (22) 2287 0502

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 26 Maker Chambers VI, kati 2 Nariman Point Mumbai 400021 India

ORAT E ZYRIT: 10:00 - 18:00

Detaje: Z. Jasu Shah - Konsull i Përgjithshëm

 

Konsullata e Përgjithshme e Francës në Bombay, Indi

Telefon: [91] (22) 66 69 40 00

Faks: [91] (22) 66 69 40 66

Faqja e internetit: http://www.consulfrance-bombay.org

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Hoechst House - kati 7 i 193 Shpërthimi i shpinës Nariman Point Mumbai (Bombay) 400 021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Francës në Pondicherry, Indi

Telefon: [91] (413) 223 10 00

Faks: [91] (413) 223 10 01

Faqja e internetit: http://www.consulfrance-pondichery.org

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 2 rue de la Marine Pondicherry 605 001

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Shtetit të Katarit në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 26118787- 26117988

Faksi: (+ 91-11) 26886080

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: EP-31A, Chandragupta Marg, Chanakyapuri, New Delhi-110021

ORAT E ZYRAVE: 09.00-16.00

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Shtetit të Katarit

Telefon: (+ 91-22) 2026701

Faksi: (+ 91-22) 2023692

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Bajaj Bhavan Nariman Point Mumbai (Bombay) 400021

ORAT E ZYRAVE: 09.30-15.30

 

 

Konsullata e Nderit e Letonisë në Mumbai, Indi

Telefon: + 91 22 6633 8837

Faks: -

Faqja e internetit: https://www.mfa.gov.lv/en/newdelhi/embassy/honorary-consuls

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Seahorse House 30-32, Adi Marzban Rruga Ballard Estate Mumbai 400 001 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli i Nderit: Kapiteni Avinash Chander Batra

 

Konsullata e Përgjithshme e SR të Vietnamit në Indi

Telefoni: (+ 91) 22 2620 8549

Faks: (+ + 91) 22 2624 8538

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia Wajeda Gulmoha Kryqi i Rrugës Nr. 7 Juhu Sheme Mumbai 400049, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Republikës së Perusë në Indi

Phone: +91-11-46163333; +91-11-46163308

Fax: + 91-11-46163301

Faqja e internetit: http://www.embassyperuindia.in

Email: [email mbrojtur]

Adresa: A-9/5, Margareta e Bukureshtit, Vasant Vihar, New Delhi 110057

ORAT E ZYRAVE: 09.00-13.00 dhe 14.00-17.00 nga e hëna deri të premten

 

 

Ambasada e Bullgarisë në New Delhi, Indi

Telefon: +91 11 26115549, +91 11 26115551

Fax: + 91 11 26876190

Faqja e internetit: http://www.mfa.bg/embassies/india

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 16/17 Chandragupta Marg Chanakyapuri New Delhi - 110021 India

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 09:00 - 13:00 dhe 14:00 - 17:00

Detaje: Petko Doykov - Ambasador

 

Konsullata e Nderit e Bullgarisë në Kolkata, Indi

Telefon: (+91) 33 3011 9000, (+91) 33 3011 9001

Faks: (+ + 91) 33 3011 9002

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia VISA - 8/10, Rruga Alipore Kolkata - 700 027 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Vishambhar Saran - Konsull

 

Ambasada e Republikës Arabe Siriane

Telefon: 9919918164

Faksi: (+ 91-11) 6143107

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: India D 5/8 Vestic Marg Vasant Vihar New Delhi 110057 India

ORAT E ZYRAVE: 08.30-15.00

Detaje: Ambasadori: Z. Fahd Salim

 

Ambasada e Greqisë në New Delhi

Telefon: (009111) 26880700 4-

Faks: (009111) 26888010

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Dr S. Radhakrishnan Marg, Chanakyapuri, New Delhi 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Greqisë në Chennai

Telefon: (009144) 8203663, 8200042

Faks: (009144) 8200038

Faqja e internetit: http://[email mbrojtur]

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 37 Sterling Road, Nungambakkam, Chennai 600034, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Greqisë në Mumbai

Telefon: (009122) 6607852

Faks: (009122) 6606446

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Baharestan, 30 / A, Road Juhu Tara, Juhu, Mumbai 400 049, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Komisioni i Lartë i Sri Lankan në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11 2301 0201/2/3 (+91) 11 2301 7498

Faks: (+ + 91) 11 2379 3604

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kautilya Marg Chanakyapuri New Delhi - 110 021 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Zëvendës Komisioni i Lartë i Sri Lankan në Chennai, Indi

Telefoni: (+ 91) 44 2498 7896

Faks: (+ + 91) 44 2498 7894

Faqja e internetit: http://www.sldhcchennai.org

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 196 TTK Road Alwarpet Chennai 600018 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Sri Lanka në Mumbai, Indi

Telefon: (+91) 22-2204 5861 / (+91) 22 2204 8303

Faks: (+ + 91) 22 2287 6132

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Sri Lanka Shtëpia 34, Rruga Homi Mody Mumbai 400 023 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Sri Lankan në Kolkata, Indi

Telefon: (+91) 33-2221 0005

Faks: (+91) 33-2248 6414

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nicco House 2, Hare Street Kolkata 700 001 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Kalkuta, Indi

Telefon: 00913324792414

Fax: 24793892

Faqja e internetit: http://www.conscalcutta.esteri.it

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 3, Rruga Raja Santosh - Kalkuta 700027

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Mumbai, Indi

Telefon: 00912223804071

Fax: 0091 22 23874074

Faqja e internetit: http://www.consmumbai.esteri.it

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Ndërtesa Kanchanjunga, Rruga 72 G. Deshmukh, Mumbai 400 026

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Pyetja e vizave shiko më poshtë

 

Konsullata e Përgjithshme e Italisë në Kalkuta (Bengala occidentale), Indi

Telefon: 00913324792414

Fax: 24793892

Faqja e internetit: http://www.conscalcutta.esteri.it

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 3, Rruga Raja Santosh - Kalkuta 700027

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Belize në New Delhi, Indi

Telefon: (91 11) 425-048-47

Faks: (91 11) 264-271-25, (91 11) 264-490-30

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Kati i parë 98 Kati Modi Nehru Vendi i Nju Delhi, 110 019 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Umesh Modi - Konsull Nderi

 

Komisioni i Lartë i Republikës së Qipros në New Delhi, Indi

Telefon: 0091 11 24697503/508

Fax: 0091 11 24628828

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.cy/highcom_newdelhi

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 67, Jor Bagh New Delhi 110003, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Zyra Konsullore e Hungarisë në New Delhi, Indi

Telefon: (91) 2611-47-37; Celulari: 00 91 99 11 453 701

Faks: (91) 2688-67-42

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 2/50-M Niti Marg, Delhi i Ri Chanakyapuri - 110021

ORAT E ZYRS: E hënë, e Mërkurë, e enjte: 9.00 - 12.00 Vizat: e hënë, e mërkurë, e enjte: 15.00 - 16.00

Detaje: Konsulli: Dr. Peter Kimpian

 

Konsullata e Nderit e Republikës Czecheke në Kolkata, Indi

Telefon: (+91) 33 2290 7406 / (+91) 33 2283 7178

Faks: (+ + 91) 33 2290 7411

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 4 Lee Road Kolkata 700 020 India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë dhe E Enjte 10.30 - 12.30

Detaje: Utsav Parekh - Konsull

 

Konsullata e Nderit e Belgjikës në Chennai, Indi

Telefoni: (+ 91) (44) 4048 5500

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 18, kati i III, Kulla Yafa - Rruga Khader nawaz Khan Nungambakkam Chennai 600 006 India

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 17:30

Detaje: Bart Degroof - Konsulli i Përgjithshëm

 

Konsullata e Nderit e Belgjikës në Kolkata, Indi

Telefon: (+91) (33) 2282 7531/2, (+91) (33) 2479 1378

Faksi: (+ 91) (33) 2282 7535

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia e Industrisë Kati i 15-të, Rruga Camac Kolkata 10 India

ORAT E ZYRIT: 10:00 - 13:00

Detaje: Zonja Jayashree Mohta - Konsull

 

Konsulli i Nderit i Republikës Federale të Gjermanisë në Goa, Indi

Telefon: (0091 832) 223 55 26

Faksi: (0091 832) 222 34 41

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Cosme Matias Menezes Pvt. Ltd, Rua de Ourem, Panaji, 403 001, Goa

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Grenada në New Delhi, Indi

Telefon: 91 11 33 13 370

Faksi: 91 11 33 28 307

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 12, Sundar Nagar. New Delhi, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Kilit në New Delhi, Indi

Telefon: + 91 11 431 00400

Fax: + 91 11 431 00431

Faqja e internetit: http://www.chileindia.com/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 146 Jor Bagh New Delhi 110003, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Republikës së Irakut në Indi

Telefon: 009111 - 26149085/009111 - 26140165

Fax: 009111 - 26149076

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresë: -

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Senegalit në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 26873746, 26873720

Faksi: (+ 91-11) 26875809

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Pashimi Marg Vasant Vihar, 80 110057

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Iranit në New Delhi, Indi.

Telefon: + 91-11-23329600 / + 91-11-23329601

Fax: + 91-11-23325493

Faqja e internetit: http://www.iran-embassy.org.in/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 5, Rruga Barakhamba, New Delhi? 110001

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Zimbabve në New Delhi, Indi

Telefon: 91-11-26154313 / 4/6140430/26154314

Fax: 91-11-6884532

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 23 Paschimi Marg Vasant Vihar New Delhi 110057 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Nepalit në Kolkata, Indi

Phone: 0091-33-2456-1103 / 0091-33-2456-1117

Fax: 0091-33-2456 1410-

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 1, Avenue Avenue National Library, Alipore, Kolkata-700027

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Nepalit në Kolkata, Indi

Phone: 0091-33-2456-1103 / 0091-33-2456-1117

Fax: 0091-33-2456 1410-

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 1, Avenue Avenue National Library, Alipore, Kolkata-700027

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Nepalit në New Delhi, Indi

Telefon: 91-11-2332 7361 / 91-11-2332 9218

Fax: 91-11-2332 6857

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Rruga Barakhamba, New Delhi-110001,

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Marokut në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 24636920 ose 24636921

Faksi: (+ 91-11) 24636925

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 33, Arqipeshkvi Makarios Marg, New Delhi 110 003 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Ambasadori: Z. Larbi Moukharik

 

Konsullata e Përgjithshme Kineze në Kolkata, Indi

Telefoni: 0091-33-40048169

Fax: 0091-33-40048168

Faqja e internetit: http://kolkata.china-consulate.org/chn/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: EC-72, Sector-1, Salt Lake City, Kolkata-700064 Bengal Perëndimor, Indi

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme Kineze në Mumbai, Indi

Phone: 0091-22-66324303/4/5/6

Fax: 0091-22-66324302

Faqja e internetit: http://mumbai.china-consulate.org

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kati 8/9, Shtëpia Hoechst, 193 Shpërthimi i kurrizit Nariman Point, Mumbai 400021, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Mbretërisë së Bahreinit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2615 4153/4

Faks: (+91) 11-2614 6731

Faqja e internetit: http://www.mofa.gov.bh/newdelhi/Home.aspx

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 4 Olof Palme Marg Vasant Vihar New Delhi 110057 India

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 15:30

Detaje: Z. Mohamed Ghazan Shaikho - Ambasador

 

Konsullata e Përgjithshme e Bahreinit në Mumbai, Indi

Telefon: (+91) 22-2218 5856/7/8

Faks: (+91) 22-2218 8817

Faqja e internetit: http://www.mofa.gov.bh/mumbai/Home.aspx

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 53, Maker Tower F, Kati i 5-të Parade Cuffe Colaba Mumbai 400 005 I India

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 15:30

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Zelandës së Re në Mumbai, Indi

Telefon: + 91-11-42596300

Fax: + 91 22 6770 9003

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Niveli 2, 3 Avenue Avenue e Veriut, Maker Maxity, BKC, Bandra East, 400 051 Mumbai India

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 08:30 - 17:00

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm dhe Komisioneri i Tregtisë: Kevin Mckenna

 

Komisioni i Lartë i Bangladeshit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2412 1389 deri 94

Faks: (+91) 11-2687 8953/5

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: EP-39, Dr. Radhakrishana Marg Chanakyapuri New Delhi 110024 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Ahmad Tariq Karim, Komisioner i Lartë

 

Komisioni i Lartë i Zelandës së Re në New Delhi

Telefon: + 91-11-2688-3170

Faksi: + 91-11-2688-3165

Faqja e internetit: http://www.nzembassy.com/india

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Sir Edmund Hillary Marg, Chanakyapuri, 110 021

ORAT E ZYRAVE: E hënë-Premte 08: 30-17: 00 orë

Detaje: Komisioneri i Lartë: HE Jan Henderson

 

Komisioni i Lartë i Botsvana në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 91) 11 4653 7000

Faks: (+ + 91) 11 4603 6191

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: PLOT F8 / 3, VASANT, VIHAR NEW DEHLI - 110057 INDI

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 09:00 - 17:30

Detaje: HE Znj. Lesego E. Motsumi - KOMISIONER I LART

 

Konsullata daneze në Chennai, Indi

Telefon: (44) 811 8140, 811 8141

Fax: (44) 811 2185

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 9 Katedralja Rruga Chennai 600086 Indi

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata Daneze Mbretërore në Kalkuta, Indi

Telefon: (33) 2248 7476/7/8

Fax: (33) 2248 8184

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: McLeod House 3 Rruga Netaji Subhas, kati i 3-të Kalkuta 700001, India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Republikës së Kongos në Indi

Telefoni: 98112 84319

Faks: -

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: B-39, Soami Nagar New Delhi, 110017 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Gana në Bombay, Indi

Telefon: 91 22 281 0938/91 22 281 9590

Faks: -

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 6A, Kapur Mahal 65, Drive Detare 400 020

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Libisë në New Delhi, Indi

Telefon: 4697717/4697771

Faks: -

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 22 Link Golf New Delhi 110003 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Ekuadorit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11 2615 2264 / (+91) 11 2615 2265

Faks: -

Faqja e internetit: http://india.embajada.gob.ec/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: E 3/2 Kati i 1-të, i 2-të dhe i 3-të, Vasant Vihar New Delhi 110057

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Malajzisë në Mumbai, Indi

Telefon: +91 22 2645 5751/52; +91 22 2645 5541; +91 99201 35131

Fax: + 91 22 2645 5750

Faqja e internetit: http://www.kln.gov.my/perwakilan/mumbai

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 5. Fl, Notan Classic, Ndërtesë, 24-të. Bandra Road Off Turner (W) 400050 Maharastra, Indi

ORET E ZYRAVE: Ditët e punës: E hënë - E premte 8.30 në mëngjes - 4.30 pasdite Festat Publike: E Shtunë, E Dielë & Pushime Publike (Shikoni Informacionin e Korporatës në Menunë Kryesore)

 

 

Ambasada e Republikës Demokratike Arabe Sahrawi në Indi

Telefon: (91 11) 2464 8633

Faks: (91 11) 2465 2334

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: G-53, Nizamuddin West, New Delhi-110013 India

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Zelandës së Re në Chennai

Telefon: + 91-44-2811-2472

Faksi: + 91-44-2811-2449

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Maithri, 132 Road Katedralja, 600 086

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli i Nderit: L Ganesh

 

Ambasada e Pakistanit në New Delhi, Indi

Telefon: (+ 91-11) 26110601, 26110602, 26110605

Faks: (+ 91-11) 26872339

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 2/50-G, Shantipath, Chanakyapuri, New Delhi-110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Egjiptit në Mumbai, Indi

Telefon: (+9122) 23676422 - 23676407

Faks: (+9122) 23634558

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.eg/english/embassies/Egyptian_Consulate_India/Pages/default.aspx

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 101. Apartamente Benhur, 32 Rruga Narayan Dabholkar larg Rrugës së Detit Nepean Mumbai - 400006

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata Bahamian në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-2646-4490

Faks: (+91) 11-2646-4492

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kati i 3-të, F-11 në Lindje të Kailash New Delhi 111065 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Ashish Saraf - Konsull

 

Konsulli i Nderit i Estonisë në New Delhi, Indi

Telefon: + 91-11-47289900 (30 rreshta)

Faksi: + 91-11-47289936, 47289939

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: F-402, Kati i 4-të, Nr. Nr. D-1 Distt. Qendra, Ras Vilas Saket New Delhi 110 017

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsulli i Nderit i Estonisë në Mumbai, Indi

Telefon: +91 22 2496 88 82/83/84/85

Fax: + 91 22 2496 88 86

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 312 Pasuria Industriale Industriale 248 / A, SK Ahire Marge, Worli Mumbai 400030

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Hungarisë në Indi

Telefon: (91) 2611-47-37

Fax: (91) 2688-6742

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.hu/emb/newdelhi

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 2/50-M, Niti Marg, Delhi i Ri Chanakyapuri - 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Shteteve të Bashkuara në Hyderabad, Indi

Telefon: 040-4625-8222 / 0120-484-4644

Faks: -

Faqja e internetit: http://hyderabad.usconsulate.gov

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Paigah Palace 1-8-323 Chiran Fort Lane, Begumpet Secunderabad- 500003 Andhra Pradesh

ORAT E ZYRAVE: Konsullata e Përgjithshme e Shteteve të Bashkuara të Amerikës operon nga ora 8:30 e mëngjesit deri në orën 5:30 pasdite, nga e hëna deri të premten, përveç në festat. Zyra e Consështjeve Konsullore, për të gjitha pyetjet në lidhje me vizat, mund të kontaktohet nga e hëna deri të premten, nga ora 9:00 e mëngjesit deri në ora 12:00 dhe mes orës 2:00 dhe 4:00.

 

 

Konsullata e Nderit e Madagaskarit në Mumbai

Telefon: (+91) 22-2204 6735

Faks: (+91) 22-2204 4598

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Ndërtesa Ismaili, Flora Shatërvani Mumbai 400 001 India

ORAT E ZYRAVE: 10.30-17.30

 

 

Konsullata e Nderit e Madagaskarit në New Delhi

Telefoni: (+91) 11-4106 7741/2/3/7

Faks: (+91) 11-4106 7748

Faqja e internetit: http://madagascarembassyindia.in/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kopshtet Mayfair Hauz Khas, Kati i parë Delhi i Ri - 110049 India

ORAT E ZYRAVE: 10.00-16.00

 

 

Ambasada e Xhorxhisë në New Delhi, Indi

Telefon: +91 11 47 07 86 02; +91 11 49 49 60 00

Faksi: + 91 11 47 07 86 03

Faqja e internetit: http://www.india.mfa.gov.ge

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 115 Jorbagh, New Delhi 110003

ORAT E ZYRAVE: 9.30-18.00

 

 

Ambasada Polake në Indi

Telefon: + 91.11.4149.6900

Faks: 5359915-76 20 53 145

Faqja e internetit: http://www.newdelhi.polemb.net

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Chanakyapuri, 50-M Shantipath 110 021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme Polake në Indi

Telefon: + 91.22.2363.3863

Fax: + 91.22.2363.3863

Faqja e internetit: http://www.mumbaikg.polemb.net

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Apartamente Manavi, kati II 2, BG Kher Mag, Malabar Hill 36 400

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada e Portugalisë në Indi

Telefon: + 91.11.2614.1106

Fax: + 91 11 46071003

Faqja e internetit: http://www.portugal-india.com

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr.4, Panchsheel Marg Chanakyapuri New Delhi 110021 New Delhi 110021

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Portugalisë në Indi

Telefon: + 91.832.242.1524

Faks: -

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: Parwati - shtëpitë Nr. 38/39 Atë Agnelo Rruga Altinho / Panjim 403001

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Nderit e Monakos në New Delhi

Telefon: + 91.11.5150.2149

Fax: + 91.11.4150.2153

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: DLF Center - Sandad Marg 110001 New Delhi India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: M. Kushal Pal Singh, Konsulli i Nderit

 

Ambasada e Bosnjës dhe Hercegovinës në New Delhi, Indi

Telefon: + (91 11) 261 474 15, + (91 11) 416 624 81

Faks: + (91 11) 416 624 82

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: E-9/11, Vasant Vihar 110057 New Delhi India

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 09:00 - 17:00

Detajet: HE Z. Sabit Sibaši ?, Ambasador

 

Konsullata e Omanit në Mumbai të Indisë

Phone: +91-22-2287-6037, +91-22-2287-6038

Fax: 009122 2523

Faqja e internetit: http://www.omanembassy.in/index.asp

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 112 Maker Dhoma 4 Kati PO 11 Kati 11655 Nariman Pika Nariman Pika 400021

ORAT E ZYRAVE: E Hënë-E Premte 8:30 e mëngjesit deri në 5:30

 

 

Komisioni i Lartë i Papua Guinea e Re në New Delhi, Indi

Telefon: 0591 -11-26145909 / 26145911

Fax: 0591-11-4601 2812-

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: B-2/19, First Flr Vasant Vihar New Delhi 110057 India - -

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Perusë në Mumbai, Indi

Telefoni: (+ 91) (22) 2287 1089

Faks: (+91) (22) 2204 3635 ose 3625

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Ador House 6 K. Dubash Marg Mumbai India -

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 14:00

 

 

Konsullata e Përgjithshme Norvegjeze Mbretërore, Mumbai

Telefon: (91 22) 24389712/9713/9717

Faks: (91 22) 243897 15

Faqja e internetit: http://www.norwayemb.org.in/Embassy/Contact-information/consul/

Email: -

Adresa: 301-302 Orbit Plaza, Rruga e Re Prabhadevi, Prapa Kullave të Chaitanya, Prabhadevi, 400025

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm: Z. George Mathew

 

Konsullata Mbretërore Norvegjeze, Kolkata

Telefoni: 033-24656280

Fax: 033-22365890

Faqja e internetit: http://www.norwayemb.org.in/Embassy/Contact-information/consul/

Email: -

Adresa: 64 Lake Place 700 029

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli: Zonja Nayantara Palchoudhuri

 

Konsullata Mbretërore Norvegjeze, Chennai

Telefon: 044-2524 5314, 044-2523 2981, 044-2523 2982, 044-2523 2983

Faks: 044-2523 3235

Faqja e internetit: http://www.norwayemb.org.in/Embassy/Contact-information/consul/

Email: -

Adresa: Harbor Gate House, PO Box 1396 44/45 Rruga Rajaji

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli: Z. Arvind Gopinath

 

Konsullata Serbe në Chennai, Indi

Telefoni: (+ 91) 44 2243 2792

Faks: (+ + 91) 44 2434 6170

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Konsullata Serbe 3D, Nr.5 Murrays Gate Road Alwarpet Chennai India - -

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Republikës së Seychelles në Kalkuta

Telefon: [+ 91 33] 22 37 67 18, [+ 91 33] 40 10 56 56

Faks: [91 33] 22 25 06 40

Faqja e internetit: http://www.belanis.com

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Shtëpia e Indisë, kati 9, 69 Avenue Ganesh Chandra Avenue Kolkata 700013

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte në orën 10.00? 16.00

 

 

Konsullata e Republikës së Seychelles në Chennai

Telefon: [+ 91 44] 43 02 11 22

Faks: [91 44] 43 02 11 22

Faqja e internetit: http://www.mfa.gov.sc/static.php?content_id=29

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Hello Telecom (P) Ltd, Rruga 62 Veerabadran, Nungambakkam, Chennai 600034

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte në orën 10.00? 16.00

 

 

Konsullata e adadit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-4563 5162

Faks: (+91) 11-4563 5163

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: N-138, Parku Panchsheel i Katit të II-të New Delhi India 2

ORARI ZYRTAR:

Details:

 

Zëvendës Komisioni i Lartë i Bangladeshit në Kolkata, Indi

Telefoni: (+ 91) 33 4012 7500

Faks: (+ + 91) 33 4012 7555

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 9 Bangabandhu Sheikh Mujib Sarani Kolkata 700017 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Znj. Abida Islam, Zëvendës Komisione e Lartë

 

Ambasada e Shqipërisë në New Delhi, Indi

Telefon: + 91-11-4059-1294

Faksi: + 91-11-4610-8285

Faqja e internetit: http://www.ambasadat.gov.al/india/en/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: B 2, West End New Delhi, DL 110021 India

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 09:00 - 17:00

Detaje: Z. Fatos Kerciku, Ambasador

 

Konsullata e Përgjithshme e Afganistanit në Mumbai

Telefon: +91 22 23633777, +91 22 23683771, +91 22 2361 2286

Faksi: (+ 91-22) 23635437

Faqja e internetit: http://www.mumbai.mfa.af/

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: 115, Walkeshwar Rd, Hill Malabar, Mumbai, Maharashtra 400006

ORAT E ZYRAVE: 09.30-15.00

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm: Z. Mohammad Aman Amin

 

Konsullata e Përgjithshme Angolane në Mumbai, Indi

Telefon: (+91) 22-2285 1430

Faks: (+91) 22-2287 5467

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 141 Atlanta 14 Kati i Nariman Pika Mumbai 400 021 India

ORAT E ZYRAVE: 10.00-17.00

Detaje: Z. Sharma Nand Sharma - Konsull i Përgjithshëm

 

Konsullata e Antigua dhe Barbuda në New Delhi, Indi

Telefon: -

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: F-4 (Kati i Tretë) - Anand Niketan Benito Juarez Marg New Delhi 110021 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Dr Ramdas Madhava Pai - Konsull i Përgjithshëm

 

Konsullata e Përgjithshme dhe Qendra e Promovimit të Tregtisë në Argjentinë në Mumbai, Indi

Telefon: 00912222871381/82/83

Faks: (91-22) 22024746

Faqja e internetit: http://cgmum.cancilleria.gov.ar/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Ndërtesa Chander Mukhi, Njësia Nr. 10A, Kati 10, Pika Nariman

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 17:00

Detaje: ALEJANDRO ZOTHNER MEYER - Rrethi konsullor i konsullit të përgjithshëm: Shteti i Maharashtra

 

Konsullata e Nderit e Armenisë në Mumbai, Indi

Telefon: (022) 66650158, 66650100

Faks: (022) 23631670

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Mehta Mahal, Kati 7, 15, Rruga e Mathew, Shtëpia e Operas 400 004 Mumbai India

ORAT E ZYRS: E hënë deri të Premte 09:00 - 18:00

Detaje: Konsulli i Nderit: Z. Harshad R. Mehta

 

Ambasada e Azerbajxhanit në New Delhi, Indi

Telefoni: (+ 9111) 26 15 22 28

Faks: (+ + 9111) 26 15 22 27

Faqja e internetit: http://www.azembassy.in

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 41, Pschimi Marg, Vasant Vihar New Delhi 110 057 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: HE Z. IBRAHIM A. HAJIYEV - Ambasador

 

Konsullata e Barbados në Mumbai, Indi

Telefoni: (+ 91) 22 2646 1878

Faks: -

Uebsajti: -

Email: -

Adresa: 21, Suvas, Main Avenue Santa Cruz (West) Mumbai 400 054 India

ORAT E ZYRIT: Ky Konsullat nuk ekziston më ka qenë jo ekzistencë që prej 18 vjetësh, ju lutemi të bëni ndryshimet e nevojshme…

Detaje: Raghubir Singh Gohil - Konsull

 

Konsullata Bjelloruse në Kolkata, Indi

Telefon: (+91) 33-2289 5400/3

Faks: (+91) 33-2289 5401

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kullat SB, Kati i 3-të 37 Shakespere Sarani Kolkata 700 017 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Sitaram Sharma - Konsull

 

Ambasada e Beninit në New Delhi, Indi

Telefon: (+91) 11-4108-5516

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: N-14, Sektori i Parkut Pancheel - 6 Tregu RK Puram Delhi i Ri - 110017 Indi

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Andre Sanra - Ambasador

 

Konsullata e Nderit e Beninit në Bangalore, Indi

Telefoni: (+ 91) 80 2248 5520

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kati 2, Pika e Umiya, 10/7 - Rruga Lavelle Bangalore 560 001 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Suresh Vaswani - Konsull

 

Konsullata e Përgjithshme e Bhutan në Kolkata, Indi

Telefon: (+91) 33-2559 3676, (+91) 33-2560 0756

Faks: (+91) 33-2560 0755, (+91) 33-2290 3159

Faqja e internetit: http://www.rbckolkata.bt

Email: -

Adresa: Bhutan House 6, Mall Road Dum Dum Kolkata 700 080 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Dasho Tsering Wangda - Konsull i Përgjithshëm

 

Konsullata e Nderit e Botsvana në Mumbai, Indi

Telefoni: (+ 91) 22 2363 8002

Faks: (+ + 91) 22 2369 2525

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 405, Pallati Dharam 100-103, NS Patkar Marg Mumbai 400 007 india

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Vishal Shreyas Doshi - Konsull

 

Konsullata e Nderit e Brazilit në Kolkata, Indi

Telefoni: (+ 91) 33 2247 9752

Faks: (+ + 91) 33 2240 1934

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Gjykata e Shekspirit, kati 4 - 21 A, Shekspiri Sarani Kolkata India

ORAT E ZYRIT: 10:00 - 17:00

Detaje: Z. Pradeep Khemka - Konsull

 

Konsullata e Përgjithshme e Brazilit në Mumbai, Indi

Telefon: (+91) 22-2283 4467, (+91) 22 2283 4469

Faks: (+91) 22-2283 4468

Faqja e internetit: http://mumbai.itamaraty.gov.br

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Njësia 12B, kati i 12-të, Ndërtesa Bakhtawar RN Goenka Marg, Nariman Point Mumbai 400 021 India

ORAT E ZYRAVE: 09:00 - 13:00 dhe 15:00 - 19:00

Detaje: Maria Teresa Mesquita Pessoa - Konsulli i Përgjithshëm

 

Konsullata e Nderit e Suedisë, Chennai

Telefon: + 91 44 2811 2232

Fax: + 91 44 2811 0294

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 6 Katedralja Rruga Chennai 600 086 India

ORAT E ZYRAVE: E Hënë-E Premte 10.30-15.00

Detaje: Konsulli i Nderit: Z. Arun Vasu

 

Konsullata e Nderit e Suedisë, Colombo, Sri Lanka

Telefon: + 94 11 250 4432

Fax: + 94 11 258 0022

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 33, 1/1, Lester James, Peiris Mawatha Colombo 5 Sri Lanka

ORAT E ZYRAVE: E Hënë-E Premte 10.00-12.00

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm i Nderit: Z. Noel Selvanayagam

 

Konsullata e Nderit e Suedisë, Kathmandu, Nepal

Telefon: + 977 1 422 0939

Fax: + 977 1 422 1826

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Meera Home Khichapokhari Nepal

ORAT E ZYRAVE: E Hënë - E Premte 10.00-12.30

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm i Nderit: Z. Gajendra B. Shresta

 

Konsullata e Nderit e Suedisë, Kolkata

Telefon: + 91 33 2248 2080

Fax: + 91 33 2248 9447

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 14 Dhoma e Gjykatës së Vjetër Rruga Kolkata 700 001

ORAT E ZYRS: E martë dhe e enjte 09.30-12.30

Detaje: Konsulli i Nderit: Z. Ranajit Nobis

 

Konsullata e Nderit e Suedisë, Mumbai

Telefon: + 91 22 6113 2300

Fax: + 91 22 6113 2389

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 3 Floor, C - 53, TCG Financial Center G - Block, BKC, Bandra (E) Mumbai - 400051

ORAT E ZYRIT: 09: 00-12: 00

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm: Znj. Fredrika Ornbrant

 

Konsullata e Nderit e Bullgarisë në Hyderabad, Indi

Telefon: (+91) 40 6613 5000, (+91) 40 6613 6000

Faks: (+ + 91) 40 6613 9000

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 50-B, Kolonia e Gazetarëve - Pranë Apollo Cross, Filmi Nagar Jubilee Hills Hyderabad - 500 096 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Dr Yadugiri Kiran Kumar - Konsull

 

Konsullata e Spanjës në Bangalore Indi

Telefon: (+91) 80 4152 6640/1

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 4, Rruga Haudin Pranë Liqenit të Ulsor Bangalore 560 042 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Zonja Surbhi Sharma - Konsull Nderi

 

Konsullata e Spanjës në Chennai Indi

Telefon: (+91) 44-2812 8800

Faks: (+91) 44-2811 7411

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 9, Katedralja Rruga Chennai 60000 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Vijay Sankar - Konsull Nderi

 

Konsullata e Spanjës në Chennai Indi

Telefon: (+91) 44-2812 8800

Faks: (+91) 44-2811 7411

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: 9, Katedralja Rruga Chennai 60000 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Vijay Sankar - Konsull Nderi

 

Konsullata e Spanjës në Kolkata India

Telefon: (+91) 33-2469 5954

Faks: (+91) 33-2469 1283

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: TIL Limited, 1 Taratolla Road Kolkata 700 024 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Avijit Mazumdar - Konsull Nderi

 

Konsullata e Spanjës në Mumbai Indi

Telefon: (+91) 22-2288 0213/19

Faks: (+91) 22-2288 0254

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]
[email mbrojtur]

Adresa: Markers Chambers IV kati 7 i 222 Jamnalal Bajaj Rruga Nariman Point Mumbai 400021 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Domingo Manso - Konsull i Përgjithshëm

 

Konsullata e Nderit e Burkina Faso në Mumbai, Indi

Telefon: (+91) (22)) 2364 3093

Faks: (+91) (22) 2364 3093/5796

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr.2 Purshottam Bhavan, Little Gibbs Road Mumbai 400 006 India

ORAT E ZYRIT: 09:00 - 17:00

Detaje: Dr. Laximikant Rewachand Bhojwani - Konsull

 

Konsullata e Nderit e Burundi në Kolkata, Indi

Telefoni: (+ 91) 33 4014 2813

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Sutanuti Building 12, Ho-Chi-Minh Sarani Kolkata 700 071 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Arpan Mitra, Konsull

 

Konsullata e Nderit e Burundi në Kolkata, Indi

Telefoni: (+ 91) 33 4014 2813

Faks: -

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Sutanuti Building 12, Ho-Chi-Minh Sarani Kolkata 700 071 India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Z. Arpan Mitra, Konsull

 

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Koresë në Chennai, Indi

Telefon: +91 44 4061 5500 Linja e urgjencës +91 97898 23270

Fax: + 91 44 4203 7396

Faqja e internetit: http://overseas.mofa.go.kr/in-chennai-en/index.do

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kati 5, Kullat Bannari Amman Nr.29, Rruga e Dr Radha Krishnan Mylapore, Chennai 600 004, India

ORET E ZYRAVE: 9:00 - 12:30. 14:00 - 17:00 (e hënë - e premte)

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm Kim Hyung Tae

 

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Koresë

Telefon: (91-22) 6147-7000

Faks: (91-22) 6147-7077

Faqja e internetit: http://overseas.mofa.go.kr/in-mumbai-en/index.do

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Kati 12, Lodha Supremus Dr E Moisi Road, Worli Naka, Mumbai 400018, INDIA

ORAT E ZYRS: 09: 00 ~ 12: 30, 14:00 - 17:00

Detaje: Konsulli i Përgjithshëm i Republikës së Koresë Kim Soung eun

 

Konsullata e Nderit Ekuadoras në Kolkata, Indi

Telefon: (+91) 33 2287 2287 / (+91) 33 2289 4000

Faks: (+ + 91) 33 2289 4444

Uebsajti: -

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Suvira House 4B, Rruga Hungerford Kolkata 700017

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Konsullata e Përgjithshme e Ekuadorit në Mumbai, Indi

Telefon: (+91) 22 6679 5931/2/3

Faks: (+ + 91) 22 4002 2106

Faqja e internetit: http://mumbai.consulado.gob.ec/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Gayatri Plaza 301, kati i 3, Turner Road Bandra Road (West) Mumbai 400 050

ORARI ZYRTAR: -

 

 

Ambasada Argjentinase në New Delhi, Indi

Telefon: (91-11) 4078 1900

Faksi: (91-11) 4078 1901

Faqja e internetit: http://eindi.cancilleria.gov.ar/

Email: [email mbrojtur]

Adresa: F-3/3 Vasant Vihar, New Delhi (CP: 110057)

ORAT E ZYRS: 10 nga ora 6 pasdite

Detaje: MARIA CRISTINA UELTSCHI. Ambasadori. Rrethanimi i Konsullatës: India (përveç shtetit të Maharashtra), Sri Lanka, Maldive, Bangladesh, Bhutan dhe Nepal. Konkurrencat: Sri Lanka, Maldive, Bangladesh, Nepal, Bhutan.

 

Ambasada e Letonisë në New Delhi, Indi

Telefon: + 91 11 49 859 100

Faks: -

Faqja e internetit: https://www.mfa.gov.lv/en/newdelhi

Email: [email mbrojtur]

Adresa: B8 Anand Niketan, 110021 New Delhi

ORAT E ZYRS: E hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, e premte: 08:30 - 17:00

Detajet: Ambasador: Artis BÉRTULIS

 

Konsullata e Nderit e Letonisë në Chennai, Indi

Telefon: +91 44 24340252; +91 44 24340254

Faks: -

Faqja e internetit: https://www.mfa.gov.lv/en/newdelhi/embassy/honorary-consuls

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Khivraj Kompleksi II, 2.floor, 480, Anna Salai, Nandanam Chennai 600035, India

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli i Nderit: Narayanaswamy Ramachandran

 

Konsullata e Nderit e Letonisë në Bengaluru, Indi

Telefon: + 91 80 22297913

Faks: -

Faqja e internetit: https://www.mfa.gov.lv/en/newdelhi/embassy/honorary-consuls

Email: [email mbrojtur]

Adresa: Nr. D-10, kati 2, "DEVATHA PLAZA", Nr. 131, Residence Road Bengaluru-560 025, Indi

ORARI ZYRTAR: -

Detaje: Konsulli i Nderit: Z. Kumara Svami Palani Balasubramaniam