India Visa për udhëtarët e biznesit (eBusiness Indian Visa)

Udhëtarët e biznesit të vizave në Indi

Në të kaluarën, marrja e një vize indiane është dëshmuar të jetë detyrë sfiduese për shumë vizitorë. Viza e Biznesit në Indi ka qenë më sfiduese për të marrë miratimin sesa Viza e zakonshme Turistike e Indisë (Viza eTurist India). Kjo është thjeshtuar tani në një të drejtpërdrejtë 2 Procedurë minutëshe online me përdorim inovativ të teknologjisë, integrimin e pagesave dhe softuerin mbështetës. I gjithë procesi është tani online pa kërkuar që udhëtari të largohet nga shtëpia ose zyra e tij.

Referojuni kësaj lidhjeje për plotësimin e aplikacionit tuaj në internet.

Qytetarët nga SHBA, Mbretëria e Bashkuar, Canda, Australia dhe Francë janë ndër kombësitë që lejohen të përfundojnë këtë proces në internet.

Shumë turistë ose vizitorë të biznesit nuk e kanë idenë më të mjegullt se Viza Indian mund të aplikohet plotësisht në internet pa vizituar kurrë ndonjë ambasadë indiane ose një zyrë fizike të qeverisë indiane. Visa e Biznesit për Indinë gjithashtu mund të aplikohet në internet. Në të kaluarën, aplikantët për vizë në Indi vizitonin rregullisht zyrat e qeverisë indiane, ose zyrat e ambasadave indiane, dhe kaluan orë të shumta të ditës duke u mbajtur në linja, duke djegur kohën e tyre të vlefshme.

Ka uebsajte të paligjshme që shesin India Visa, të cilat nuk janë të besueshme ose mbingarkojnë klientët. Disa nga këto faqe interneti kërkojnë më shumë se një orë për të përfunduar aplikimin për vizë në Indi. Në këtë faqe interneti, megjithatë, nëse aplikoni për Qeveria zyrtare e Indisë Viza Biznesi ose Vizë Turistike, i gjithë procesi nga fillimi deri në fund është afërsisht 2-3 minuta.

Ju mund të plotësoni Vizën Indiane përmes komoditetit të kompjuterit tuaj në shtëpi ose zyrë. Sistemet e sofistikuara të zyrës së pasme kanë ndryshuar mënyrën në të cilën vizat indiane u shpërndahen vizitorëve në Indi. Sistemet tona back office janë jashtëzakonisht të avancuara me kontrolle biometrike, njohje optike të karaktereve dhe zona magnetike e lexueshme nga pasaportat sigurohuni që të mos hyjnë gabime njerëzore në aplikimin tuaj. Edhe nëse mund të keni bërë gabim duke futur numrin e pasaportës të pasaktë, ky softuer i sofistikuar zbulon gabimin nga imazhi aktual i pasaportës.

Një përzierje e drejtpërdrejtë e karaktereve në emër ose mbiemër mund të sjellë refuzimin e aplikimit për vizë indiane nga oficerët e migracionit. 1 nga avantazhet thelbësore të sistemeve të vetë-shërimit dhe vetëkorrigjimit të bazuara në softuer dhe inteligjencë artificiale, të vendosura në fund të kësaj faqeje interneti është ai i gabimeve manuale të të dhënave të paraqitura si rezultat i kontributit njerëzor nga pasaporta, fotografia, kartëvizita korrigjohen dhe korrigjohen dhe të shmangura të cilat në përgjithësi sjellin rrëzimin e kërkesës. Udhëtarët e biznesit në Indi që kërkojnë vizë biznesi në Indi (Viza e Biznesit India) nuk mund të përballojnë të anulojnë ose vonojnë udhëtimin e tyre të rëndësishëm për shkak të një neglizhence të vogël.

Viza e Biznesit për Indinë është në dispozicion këtu.

Arsyet për vizitë biznesi në eBusiness Indian Visa

 • Për shitjen e disa mallrave ose shërbimeve në Indi.
 • Për blerjen e mallrave ose shërbimeve nga India.
 • Për të marrë pjesë në takime teknike, takime shitjeje dhe çdo takim tjetër biznesi.
 • Për të ngritur sipërmarrje industriale apo biznesi.
 • Për qëllimet e kryerjes së turneve.
 • Për të dhënë leksione / a.
 • Për të rekrutuar staf dhe punësimin e talenteve lokale.
 • Lejon pjesëmarrjen në panaire, ekspozita dhe panaire të biznesit.
 • Expertdo ekspert dhe specialist për një projekt tregtar mund të përfitojë nga ky shërbim.
 • Për të marrë pjesë në aktivitete sportive.

Zyrtarët indianë të imigracionit kanë hapësirë ​​zero për gabime që kanë të bëjnë me mospërputhjen e detajeve nga dokumenti i udhëtimit ose pasaporta. Sipas analizës historike të të dhënave të kaluara, rreth 7% e kandidatëve bëjnë gabim në hartimin e detajeve thelbësore, për shembull, numrin e tyre të identifikimit, datën e skadimit të vizës, emrin, datën e lindjes, mbiemrin dhe emrin e tyre të parë / të mesëm. Kjo është një statistikë shumë standarde në të gjithë industrinë. Softueri i përdorur nga pjesa tjetër e faqes sonë të internetit siguron që të mos ndodhë ndonjë gabim i tillë dhe pasaporta të lexohet dhe përputhet me futjen e kandidatëve në formën Visa Indiane.

Një eVisa e Indisë, miratimi elektronik i udhëtimit në Indi, ose eTA për Indinë i lejon banorët e 180 kombeve të shkojnë në Indi pa kërkuar një hap fizik mbi identifikimin. Ky lloj i ri miratimi quhet eVisa India (ose vizë elektronike e Indisë).

Një eVisa indiane u mundëson mysafirëve të qëndrojnë në Indi deri në 180 ditë brenda vendit. Kjo vizë indiane mund të përdoret për arsyet e mëposhtme pas dëfrimit, rekreacionit, turneut, vizitave të biznesit ose trajtimit mjekësor.

Personat që aplikojnë për një Visa Indiane të Biznesit (Business Visa për Indinë) në internet përmes kësaj faqe në internet nuk u kërkohet të bëjnë një marrëveshje / takim ose vizitë fizike personale në Komisionin e Lartë Indian ose zyrën aty pranë në Ambasadën / Konsullatën Indiane.

Kjo Vizë e Biznesit Indian nuk kërkon vulë fizike në vizë. Aplikantët mund të mbajnë PDF ose kopjen e butë të India Visa, të dërguar në mënyrë elektronike me email, në telefonin e tyre celular, tablet ose laptop, ose si alternativë të mbajnë një shtyp fizik përpara se të hipin në aeroplan ose anije lundrimi.

Pagesa për Vizën Indi për Biznes (eBusiness Indian Visa) Pagesë

Udhëtarët e biznesit mund të bëjnë pagesa për Vizën e tyre në Indi për Biznes duke përdorur çekun, Kartën e Debitit, kartën e kreditit ose një llogari PayPal.

Lloje të tjera të Vizës elektronike elektronike të Indisë gjithashtu në dispozicion në internet janë Visa e-Turistike, Visa e-Business, Visa e-Medical, E-MedicalAttendant Visa, Visa e-Konferencë nga kjo faqe interneti përmes metodës online.

Kërkesat e domosdoshme për të marrë Vizën e Biznesit për Indinë janë:

 1. Një pasaportë që është e vlefshme për 6 muaj nga data e mbërritjes së parë në Indi.
 2. Një ID e vlefshme pune dhe e vlefshme
 3. Karta e Debitit ose Karta e Kreditit ose Llogaria e Paypal

Dokumentet e kërkuara për Vizën e Indisë për Biznes (eBusiness Indian Visa)

Kandidatët u kërkohet gjithashtu që të ngarkojnë ose dërgojnë me postë elektronike fotografinë në fytyrë dhe foton e pasaportës, këto foto mund të skanohen ose të merren nga telefoni celular.

Referojuni dokumentacionit të kërkuar për Vizën Indiane.

Pasi të jetë bërë një pagesë e suksesshme nga aplikantët në lidhje me Vizën e tyre të Biznesit në Indi, atyre do t'u dërgohet një link përmes postës elektronike për të ngarkuar bashkëlidhjet. Vini re se mund të dërgoni edhe email në rast se nuk jeni në gjendje të ngarkoni bashkëlidhjet; kjo lidhje dërgohet vetëm pasi të jetë bërë pagesa e suksesshme në lidhje me kërkesën tuaj.

Shtojcat mund të jenë çdo format, siç janë JPG, PNG ose PDF. Ka një kufizim të madhësisë nëse është i ngarkuar në këtë uebfaqe.

Viza e biznesit për Indinë lëshohet zakonisht në 4 deri në 7 ditë pune. Udhëtarëve të biznesit do t'u kërkohet të japin kartën e tyre të biznesit ose nënshkrimin e emailit. Për më tepër, vizitorët e biznesit duhet të kenë në dispozicion adresën e tyre të internetit dhe adresën e internetit të organizatës indiane që po vizitojnë. Viza e Indisë për pasagjerët e biznesit është shumë e thjeshtuar dhe e drejtpërdrejtë me ardhjen e pajisjeve elektronike në këtë faqe interneti. Shkalla e refuzimit është e papërfillshme.

Qytetarë nga 180 vende tani mund të përfitojë nga paraqitja në internet e aplikacionit Visa Indian për qëllime biznesi, sipas statutit të Qeverisë Indiane. Duhet të theksohet se viza turistike nuk është e vlefshme për udhëtimet e biznesit në Indi. Një person mund të ketë viza turistike dhe afariste në të njëjtën kohë kur ato janë ekskluzive. Një udhëtim pune për të kërkuar një Vizë Indiane për Biznes. Viza në Indi kufizon aktivitetet që mund të kryhen.

Sigurohuni që keni kontrolluar pranueshmërinë për eVisa tuaj në Indi.

Qytetarë të Shteteve të Bashkuara, Qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar, Qytetarët kanadezë Qytetarë francezë mund aplikoni në internet për India eVisa.

Ju lutemi aplikoni për një Vizë të Indisë 4-7 ditë përpara fluturimit tuaj.