Mbërritja e Vizave Turistike në Indi në Aeroportin e Delhi (Indira Gandhi International)

Shumë njerëz kanë një ëndërr për udhëtime aventureske dhe ata ndjekin ëndrrën e tyre duke udhëtuar në botë. Në këtë udhëtim aventuresk, pavarësisht nëse jeni duke vizituar një vend me qëllim profesional ose për të ndjekur ëndrrën tuaj për të udhëtuar, është e nevojshme të kuptoni të gjitha informacionet e vogla që kanë të bëjnë me rregullat dhe rregullat e vizave të vendit përpara se të udhëtoni. Me këtë ju do të keni një aventurë eksperimentale, të qetë dhe të thjeshtë udhëtimi.

Udhëtimi në një vend të ri është një përvojë emocionuese dhe e këndshme në të njëjtën kohë do të jetë stresuese nëse nuk jeni të përgatitur me protokollin e udhëtimit. Ne kete aspekt, Republika e Indisë ka disa Aeroporte Ndërkombëtare të cilat ofrojnë shërbime hyrëse pa stres për ndërkombëtarët Vizë turistike në Indi mbajtësit që vizitojnë vendin. Qeveria e Indisë dhe Bordi Turistik i Indisë ka dhënë udhëzime për të shfrytëzuar sa më shumë udhëtimin tuaj në Indi. Në këtë postim do t'ju ofrojmë të gjitha udhëzimet që kërkojnë të mbërrini me sukses në Vizën tuaj Indiane Indian (eVisa India) si një Turist ose si Vizitor i Biznesit në Indi në Aeroportin Delhi ose Aeroportin Ndërkombëtar të Indira Gandhi.

Visa Indiane për pasagjerët e anijeve të Lundrimit

Mbërritja turistike në Aeroportin Ndërkombëtar Indira Gandhi

Porti më i zakonshëm i hyrjes për turistët ndërkombëtarë që udhëtojnë në Indi janë kryeqyteti Indian i New Delhi. Aeroporti i uljes së kryeqytetit Indian New Delhi është quajtur fusha e uljes së Aeroportit Ndërkombëtar Indira Gandhi. Airportshtë aeroporti më i ngarkuar dhe më i madh në Indi, turistët mund ta arrijnë atë me taksi, makinë dhe hekurudha me metro.

Mbërritja turistike në Aeroportin Ndërkombëtar Indira Gandhi për mbajtësit e vizave indiane

Përmbledhje e Aeroportit Ndërkombëtar

Aeroporti i Delhi ose aeroporti IGI është një qendër qendrore për ulje në Indinë e Veriut, e shpërndarë në një sipërfaqe të madhe prej 5100 hektarësh. Ka 3 terminale. Përafërsisht tetëdhjetë plus linja ajrore përdorin këtë aeroport. Nëse jeni një Turist Ndërkombëtar në Indi, atëherë do të zbarkoni Terminal 3.

 1. Terminal 1 është për nisjet shtëpiake me sportelet e mbërritjes, pikat e kontrollit të sigurisë dhe dyqanet. atje shërben linjat ajrore janë IndiGo, SpiceJet dhe GoAir.
 2. Terminali 1C, është për ardhjet në shtëpi me kërkesë për bagazhe, tavolina taksi, dyqane, etj. dhe linjat ajrore që shërbejnë janë IndiGo, SpiceJet dhe GoAir.
 3. Terminal 3 Ky terminal është për nisjet dhe mbërritjet ndërkombëtare. Terminali 3 ka një kat të poshtëm dhe një kat të sipërm, kati i poshtëm është për mbërritjet, ndërsa niveli i sipërm është për nisje. Terminali 3 është vendi ku do të zbarkoni si Turist Ndërkombëtar.

Objektet në Aeroportin Ndërkombëtar Indira Gandhi (Delhi)

WiFi

Terminali 3 Ka Wifi falas, ai ka dyshekë dhe kolltukë për të pushuar.

hotel

Ekziston edhe një hotel në Terminalin 3. Holiday Inn Express është hoteli që mund të përdorni nëse planifikoni të qëndroni brenda. Nëse mund të dilni jashtë aeroportit, atëherë ka një larmi të madhe hotelesh në afërsi të aeroportit.

i fjetur

Ka lehtësira për gjumë, të paguar dhe të papaguar në këtë Terminal 3 të Aeroportit të Delhi (Aeroporti Ndërkombëtar Indira Gandhi).
Ju duhet të shmangni gjumin në qilim ose dysheme dhe të përdorni zonat e caktuara të gjumit.
Bllokoni çantat nëse jeni një gjumë i thellë.
Mos i lini pajisjet tuaja mobile në pamje të thjeshtë.

lounges

Terminali 3 i Aeroportit Delhi (Aeroporti Ndërkombëtar Indira Gandhi) ka salla luksoze dhe premium për relaksim dhe përtëritje. Dhomat me qira mund të rezervohen edhe me qasje të lehtë nga Terminali.

Ushqimi dhe Drink

Ka dyqane të hapura 24 orë për ushqim dhe kërkesë ushqimore të udhëtarëve në Terminalin 3 të Aeroportit Delhi (Aeroporti Ndërkombëtar Indira Gandhi).

Siguria dhe siguria

Shtë një zonë shumë e sigurt dhe e sigurt.

Mbërritja turistike në Aeroportin Ndërkombëtar Indira Gandhi: Gjërat për tu shënuar

 • Ju duhet të mbani një kopje të shtypur të ardhjes Vizë Indiane se jeni aplikuar https://www.indiavisa-online.org. Zyrtarët e kufirit dhe të imigracionit të departamentit të qeverisë indiane do të kontrollojnë pasaportën tuaj gjatë mbërritjes tuaj.
 • Pasaporta që mbani duhet të jetë e njëjtë me atë të përmendur në aplikacionin tuaj Indian Visa Online (eVisa India).
 • Zyrtarët e Kufirit dhe Emigracionit mund të pyesin në lidhje me Vizën e Indisë Online (eVisa India) përpara se të regjistroheni për t'u siguruar që thjesht po mbani një kopje të shtypur të vizës suaj elektronike.
 • Ju mund të hyni në Aeroportin Ndërkombëtar të Old Delhi, do të keni mundësi të vëzhgoni se ka radhë të ndryshme të ndara të linjave ajrore, ekuipazhit, mbajtës të pasaportave indiane, mbajtës të pasaportave diplomatike dhe përveç kësaj, disa sportele speciale për vizën elektronike të udhëtarëve për Republikën e Indisë. Ju lutemi sigurohuni që keni shkëmbyer radhë e duhur e cila duhet të jetë Mbërritja turistike në Aeroportin Ndërkombëtar Indira Gandhi vizave.
 • Zyrtarët e emigracionit mund të vendosin një pullë në pasaportën tuaj. Sigurohuni që vizita juaj në Indi është e vlefshme dhe është brenda datës së hyrjes të përmendur në vizën tuaj, kështu që ju mund të shmangni tarifat për më shumë qëndrim.
 • Nëse doni të shkëmbeni monedhë, provojeni këtë menjëherë përpara se të lejoni fushën e uljes. Kurset e këmbimit janë të vlefshme jashtë fushës së uljes në krahasim me brenda aeroportit. Lexoni rreth Valuta indiane për turistët në Indi.
 • Shtë e nevojshme që të gjithë udhëtarët që hyjnë në vendin e uljes duhet të plotësojnë llojin e formularit të Emigracionit dhe t'i zbulojnë zyrtarit të imigracionit pas mbërritjes.

Me ndihmën e ideve rreth Vizë turistike në Indi aplikimi i dhënë në krye, marrja e një vize me mbërritjen në Mbërritja turistike në Aeroportin Ndërkombëtar Indira Gandhi, fusha e uljes duhet të jetë një copë tortë. Sigurohuni që të posedoni të gjitha dokumentet e specifikuara përpara se të filloni udhëtimin tuaj për në Republikën e Indisë. Zbatimi i rregullave dhe rregulloreve të udhëtimit do ta bëjë të lirë tensionin tuaj të aventurës dhe do ta shijoni sa më shumë.

Vizë turistike në Indi

India është një vend i pabesueshëm. Për të bërë procesin e Vizë turistike indiane thjeshtë, qeveria indiane po bën përpjekje të sinqerta për të formuar këtë metodë të përshtatshme për turistët. Aktualisht, janë mbi 180 vende që janë të pranueshëm për Vizën Indiane. Hyrja për turistët është e pranueshme nga disa aeroporte ndërkombëtare indiane, së bashku me Chennai, Hyderabad, Delhi, Cochin, Goa, Trivandrum, Urban Center dhe Metropolis përveç të tjerave. Portet e hyrjes së vizave në Indi. Një faktor tjetër i domosdoshëm që duhet theksuar është se turistët duhet të aplikojnë për Vizë Turistike Indiane me mbërritjen nga vendi i tyre të paktën 4 ditë përpara uljes së tyre në Indi. Për të marrë një vizë indiane në internet (eVisa India), duhet të përdorni këtë faqe interneti https://www.indiavisa-online.org të keni të dhënat e pasaportës tuaj, dorëzimin e fotografisë së fytyrës dhe mbani parasysh datat e udhëtimit. Ju duhet gjithashtu një kartë krediti ose debiti dhe një adresë e vlefshme emaili.

Konsiderata të rëndësishme për Aplikacionin tuaj Vizë Indiane

 • Indian në vizën e mbërritjes është për mbajtësit e pasaportave nga 180 vende, këto vende mishërojnë Amerikën, Mbretërinë e Bashkuar, BE, Kanada, Australi, Tajlandë, dhe të tjerët.
 • Nëse jeni vonë, mund të kërkoni Viza urgjente e Indisë duke kontaktuar Tavolinë Ndihme Vizash për Indi dhe duke paguar një tarifë shtesë.
 • Mund të aplikoni online 4 ditë para datës së mbërritjes. Mund ta vizitoni në çdo kohë gjatë 1 vitit të ardhshëm nëse aplikoni për një vizë të vlefshme indiane njëvjeçare.
 • Për shembull, nëse aplikoni në 1 Mars, atëherë data e mbërritjes do të lejohet nga 5 Marsi.
 • Vlefshmëria e Republikës së Indisë eVisa është 30 ditë nga data e mbërritjes.
 • Për 1 vit dhe për vizë turistike indiane për 5 vjet, vlefshmëria e eVisa indiane është 1 vit dhe 5 vjet nga data e lëshimit.
 • Shtë e nevojshme të keni një fotografi në fytyrë të përparme me sfond të lehtë, pasaporta duhet të jetë vlefshmëria e një minimumi prej 6 muajsh.
 • Shtë e nevojshme të mbani një kopje të butë ose kopje letre të ETA (Autorizimi Elektronik i Udhëtimit) sepse Arritja e Vizave Turistike, pasi të keni paguar nuk mund të kthehet.
 • Nëse nuk po bëni sipërmarrje jashtë aeroportit, atëherë Visa Turistike nuk kërkohet. Nëse keni ndalesë në Republikën e Indisë, nuk keni nevojë për vizë pasi nuk mund të jeni në gjendje të dilni nga aeroporti.

Ju keni të drejtë për Vizën Turistike në Indi nëse:

 • Ju jeni një banor i një vendi ndërkombëtar që viziton Republikën e Indisë ekskluzivisht për të parë shikimin, rekreacionet, takimin e të afërmve ose miqve, trajtim mjekësor ose vizitë rastësore në biznes.
 • Pasaporta juaj duhet të jetë e vlefshme për 6 muaj në momentin e hyrjes në Indi.
 • Ju duhet të keni biletat e rezervuara të udhëtimit tuaj të kthimit ose udhëtimit përpara.
 • Nëse keni një pasaportë të veçantë, atëherë do të aplikoni për vizë. Nuk ka disponibilitet për njerëzit që duan të marrin vizën e tyre në pasaportën e prindërve.
 • Keni një adresë emaili dhe karte debiti / krediti ose llogari Paypal në cilindo nga 133 monedhat.

Ju nuk mund të bëni kërkesë për Vizën turistike indiane me rastin e mbërritjes, nëse:

 • Ju jeni mbajtës i origjinës pakistaneze ose mban një pasaportë pakistaneze.
 • Ju keni një pasaportë diplomatike ose zyrtare të çdo organizate.
 • Ju keni një mbajtës të dokumenteve ndërkombëtare, nuk mund ta merrni atë vizë pas mbërritjes.

Si funksionon Shërbimi Indian i Vizave?

Për Vizën Turistike në Indi fillimisht, ju do të aplikoni për India Visa Online (eVisa India) përmes një anijeje Forma e Aplikimit për Vizë Indiane për të marrë vizën tuaj indiane. Forma është e ndarë në 2 hapat, pas kryerjes së pagesës do t'ju dërgohet një lidhje ku ngarkoni një kopje të skanuar të pasaportës tuaj së bashku me një fotografi të madhësisë së pasaportës me sfond të lehtë. Pas te gjithave dokumentacioni është i plotë për vizën tuaj indiane do të merrni miratimin e vizës indiane përmes emailit, në interval prej 4 ditësh. Dokumentin që keni marrë, printoni atë dokument dhe dorëzojeni në aeroportet pjesëmarrëse të vizave në mbërritje të Indisë. Me të mbërritur në aeroport, do të merrni vulën tuaj të hyrjes. Atëherë do të mund të jetoni për 30 ditët e ardhshme, 90 ditët ose 180 ditët në varësi të llojit të eVisa India dhe vlefshmërisë për të cilën keni aplikuar.


Sigurohuni që keni kontrolluar pranueshmërinë për eVisa tuaj në Indi.

Qytetarë të Shteteve të Bashkuara, Qytetarët e Mbretërisë së Bashkuar, Qytetarët kanadezë Qytetarë francezë mund aplikoni në internet për India eVisa.

Ju lutemi aplikoni për një Vizë të Indisë 4-7 ditë përpara fluturimit tuaj.