Политика за наплата

Целосно враќање на владината такса ќе биде обработено до сите корисници само доколку апликацијата не е обработена и е нецелосна. Оние кои ја поднеле својата апликација кај нас во и во случај вашата апликација да биде прифатена/одбиена од Владата, нема да се рефундираат. Делумно рефундирање ќе се изврши само ако вашата апликација е сè уште некомплетна и документите не се поставени.

Откако ќе ја поднесете вашата апликација кај нас, се претпоставува и е договорено дека ќе го започнеме процесот на поднесување во временската рамка наведена за време на вашата апликација. Доколку одлучите да побарате рефундирање откако вашата апликација ќе биде поднесена и пополнета, може да поднесете барање за да ве разгледаат за добивање на рефундирање на таксите за аплицирање за агенцијата. 69$ - 79$ ќе се одземат и ќе се исплатат средствата доколку вашата апликација сè уште не е поднесена во Имиграција, Владата на Индија.

Доколку сакате да побарате рефундирање, испратете ни е-пошта на [заштитена по е-пошта] укажувајќи на следново:

  • Вашата причина за барањето.
  • Вашите целосни имиња (како што се појавува во вашиот пасош).
  • Вашата единствена референтна лична карта.
  • Е-поштата се користи за да се направи регистрацијата на оваа веб-страница.

За повеќе барања, наведете ги сите референтни лични карти.

Сите барања за поврат на средства ќе бидат проценети во рок од 48 часа.

Ако ви требаат повеќе информации, ве молиме погледнете ги нашите: