За нас

www.indiavisa-online.org е веб-локација во приватна сопственост која нуди онлајн услуги за апликации кои вклучуваат помагање на корисниците во процесот на нивните индиски апликации за е-виза. Постапката за добивање електронско патување овластување од Владата на Индија ја правиме исклучително лесна за апликантите. Нашите агенти го прават тоа така што им помагаат на апликантите да ги пополнат своите формулари за апликација за индиската е-виза, прегледувајќи ги сите нивни одговори, преведувајќи ги сите информации за нив доколку е потребно, проверувајќи го целиот документ за да видат дали сè е точно и целосно, и лекторирање за какви било граматички или правописни грешки. Ние, исто така, директно ќе контактираме со апликантите доколку се потребни дополнителни информации. Откако апликантот ќе го пополни формуларот за апликација достапен на нашата веб-локација, неговата апликација се разгледува од експерт за имиграција и потоа конечно се доставува до Владата на Индија на чија одлука почива одобрувањето на апликацијата. Иако дали апликацијата ќе биде одобрена или не зависи од Владата, пополнувањето на апликацијата со нашата експертиза ќе ви гарантира апликација без сите грешки.

За повеќето апликации нема да бидат потребни подолго од 48 часа за да се обработат и да се одобрат, но во одредени случаи ако некои информации се внесени погрешно или се испуштени, тогаш апликацијата може да биде одложена. Меѓутоа, апликантите не треба да се грижат за тоа, бидејќи нашите агенти ќе ги следат сите апликации. Откако е-визата ќе биде одобрена од Владата на Индија, електронскиот документ ќе биде испратен по е-пошта до клиентот заедно со информации и совети за неговата употреба.

Ние сме со седиште во Соединетите Американски Држави, Азија и Европа и можеме да им помогнеме на нашите клиенти во секое време и каде било преку прегледување, уредување, корекција, анализа и обработка на апликациите за виза деноноќно. Ние не сме поврзани со Владата на Индија на кој било начин, туку сме приватна веб-страница која им помага и ги води апликантите да ја поднесат нивната индиска апликација за е-виза преку Интернет. Пријавувањето преку нашата веб-локација наместо веб-страницата на индиската влада за е-виза има дополнителна предност што вашата апликација ја разгледува нашиот тим експерти. Наплаќаме мала надокнада за нашите услуги.

Ако имате какви било прашања или сомнежи, можете да контактирате Дело за помош преку Интернет визи. Формулар за апликација за виза во Индија е форма на Интернет.

нашите услуги

  • Обезбедуваме превод на документи од 104 јазици на англиски
  • Ние обезбедуваме канцелариски услуги за вашата апликација, доколку ви треба.
  • Ја поправаме фотографијата на лицето и пасошот на 350 * 350 пиксели за да бидат прифатливи за релевантниот орган
  • Ја разгледуваме апликацијата пред да биде поднесена
  • Клиентот може да побара од нас да ја преземеме нивната одобрена апликација или да се преземе од веб-страницата на релевантниот орган

Она што НЕ го обезбедуваме:

  • Ние НЕ обезбедуваме насоки или консултации за имиграција
  • Ние НЕ даваме совети за имиграција

Нашите такси

Вид на е-виза Вкупните такси (вклучувајќи превод, уредување фотографии, поднесување и владина такса) во USD, AUD е 1.56 AUD до USD (https://www.xe.com/currencyconverter/)
Туристички 30 ден $ 99
Туристичка 1 година $ 178
Туристичка 5 год $ 198
Бизнис $ 198
Медицински $ 198
Медицински придружник $ 198

Процесот на аплицирање за еВиза

На нашата платформа за корисници, корисниците можат лесно да аплицираат за која било од индиските е-визи, вклучително и Индиска туристичка е-виза, Индиска деловна е-виза, Индиска медицинска е-виза, и Индиски медицински придружник е-Виза. Со нашата најнова, сигурна технологија, целиот процес, вклучувајќи го и плаќањето, ќе биде безбеден и безбеден и ќе ја заштити приватноста на корисникот.

Придобивки од примена на Интернет

Услуги Метод на хартија онлајн
24 / 365 Онлајн апликација.
Нема временски рок.
Ревизија на апликацијата и корекција од експерти за визи пред да се достават до Министерството за внатрешни работи на Индија.
Поедноставен процес на аплицирање.
Корекција на исчезнати или неточни информации.
Заштита на приватност и безбедна форма.
Верификација и валидација на дополнителни потребни информации.
Поддршка и помош 24/7 преку е-маил.
Вашата одобрена индиска електронска виза испратена преку е-пошта во формат PDF.
Обнова на е-пошта на вашата eVisa во случај на загуба.
Нема дополнителни трошоци за трансакција на Банката на 2.5%.