Proses Aplikasi Visa India

latar mburi

Proses Aplikasi Visa India

Formulir Aplikasi India Visa minangka formulir adhedhasar makalah nganti taun 2014. Wiwit iku, mayoritas wisatawan lan entuk manfaat proses aplikasi online. Pitakon umum babagan Aplikasi Visa India, sapa sing kudu ngrampungake, informasi sing dibutuhake ing aplikasi, suwene wektu kanggo ngrampungake, prasyarat, syarat eligibility, lan pandhuan metode pembayaran wis diwenehake kanthi rinci babagan iki link.

Proses Aplikasi Visa India

Ana langkah ing ngisor iki kanggo Proses Aplikasi Visa India:

  • Langkah 1: Sampeyan lengkap Formulir Aplikasi Visa India.
  • Langkah 2: Sampeyan nggawe pembayaran nggunakake sembarang 135 mata uang nggunakake Kertu Kredit, Kertu Debit, Cek, Dompet, Paypal gumantung ing negara sampeyan.
  • Langkah 3: Sampeyan nyedhiyakake rincian tambahan sing dibutuhake.
  • Langkah 4: Sampeyan entuk Visa India elektronik online (eVisa India).
  • Langkah 5: Kowe menyang bandara.


Pengecualian: Ing kasus cilik, bisa uga ngubungi sampeyan sajrone Proses Aplikasi Visa India kayata nalika sampeyan wis ilang passport, ditrapake maneh visa nalika sampeyan Visa India saiki isih bener, utawa takon rincian liyane babagan tujuane. kunjungan sampeyan kaya sing dibutuhake dening Kantor Imigrasi Pemerintah India.
cathetan 1: Ora ana tahapan proses aplikasi sampeyan kudu menyang Komisi Tinggi India utawa kedutaan India.
cathetan 2: Sampeyan ngirim ora menyang bandara nganti kasil India Proses Aplikasi Visa wis diputus. Akeh-akehe kasus asil kasebut sukses kanthi status GRATIS.

Apa rincian sing dibutuhake ing Formulir Aplikasi Visa India?

Rincian pribadi, Rincian paspor, Karakter lan rincian pelanggaran pidana sadurunge dibutuhake.
Sawise pembayaran wis digawe, rincian tambahan dibutuhake gumantung saka jinis Visa sing wis diajukake lan dadi wektu visa. Formulir Aplikasi Visa India adhedhasar jinis lan durasi visa sampeyan.

Apa proses kanggo njaluk Visa India?

Proses kanggo aplikasi online, nggawe pambayaran, nyedhiyakake rincian tambahan. Sembarang rincian tambahan sing dibutuhake sampeyan bakal dijaluk ing email sing sampeyan ndhaptar ing situs web iki. Sampeyan bisa kanthi aman nyedhiyakake rincian tambahan kanthi ngeklik link kasebut ing email.

Apa Visa India mbutuhake rincian kulawarga minangka bagean saka Formulir Aplikasi Visa India?

Sawise nggawe rincian kulawarga pembayaran, rincian pasangan lan wong tuwa bakal dibutuhake ing umume kasus.

Yen aku teka kanggo Bisnis menyang India, apa rincian sing dibutuhake saka Formulir Aplikasi Visa India saka aku?

Yen sampeyan ngunjungi India kanggo usaha komersial utawa bisnis, mula sampeyan bakal dijaluk rincian babagan perusahaan India, jeneng referensi ing India lan kertu / kertu bisnis sing dikunjungi. Kanggo katrangan lengkap babagan riko eBusiness Visa ing kene.

Yen aku teka kanggo Perawatan Kedokteran menyang India, apa ana pertimbangan utawa syarat liyane ing Formulir Aplikasi Visa India?

Yen sampeyan lagi ngunjungi India Perawatan Kedokteran banjur surat dibutuhake saka rumah sakit ing kop surat rumah sakit sing nyebutake tujuan kunjungan sampeyan, prosedur medis, tanggal lan suwene sampeyan nginep. Kanggo katrangan lengkap babagan riko eMedical Visa ing kene.

Yen sampeyan butuh perawat utawa petugas medis utawa anggota kulawarga kanggo nulungi sampeyan, sampeyan uga bisa uga kasebut ing surat kasebut. A visa pramugari uga kasedhiya.

Apa sing kudu dakkarepake sawise ngrampungake Aplikasi Visa India online?

Sawise sampeyan ngrampungake Formulir Aplikasi Visa India, sampeyan kudu ngidini 3-4 dina bisnis kanggo keputusan sing bakal ditindakake. Umume keputusan ditindakake sajrone 4 dina, sawetara nganti 7 dina.

Apa ana sing kudu dilakoni sawise ngirim formulir Aplikasi Visa India?

Yen ana sing dibutuhake saka sampeyan, tim Bantuan Desk kita bakal ngubungi. Yen ana informasi luwih lengkap sing dibutuhake dening Pejabat Imigrasi Pemerintah India, mula tim meja bantuan kita bakal berhubung karo sampeyan kanthi email ing kaping pisanan. Sampeyan ora perlu njupuk tindakan.

Apa sampeyan bakal ngubungi aku sawise wis ngajokake Aplikasi Visa India?

Kita bisa uga ora ngubungi sampeyan ing pirang-pirang kasus kajaba ngirimake aplikasi Aplikasi sing Diwenehi India Visa. Kita bisa uga ora ngubungi sampeyan ing kabeh keadaan.

Ing persentase cilik / minoritas kasus, kita bisa ngubungi sampeyan yen sampeyan foto pasuryan ora jelas lan ora cocog karo Requirements Foto Visa India.

Apa maneh yen aku pengin ngganti informasi ing Formulir Aplikasi Visa India sawise kiriman?

Yen sampeyan ngerteni manawa sampeyan wis nggawe kesalahan ing aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngubungi kami Meja Bantuan. Gumantung ing tahap sing wis ditrapake aplikasi sampeyan, bisa uga bisa mbenerake rincian.

Apa bisa ngganti Visa Wisatawan menyang Visa Bisnis lan kosok balene sawise ngisi Formulir Aplikasi Visa India?

Sawise Formulir Aplikasi Visa India wis dikirim, sampeyan bisa nyambung karo Bantuan Bantuan Kita, biasane yen panjaluk sampeyan luwih saka 5-10 jam sawise ngirim aplikasi, bisa uga telat minangka pandhuan umum. Nanging, sampeyan bisa melu kontak karo Bantuan Bantuan kita lan bisa nimbang modifikasi aplikasi sampeyan.

Priksa manawa potret pasuryan sampeyan cocog karo syarat kasebut kaya sing dibutuhake saka Pamrentah India. Copy scan paspor sampeyan uga kudu jelas lan bisa uga entheng, bledhek, peteng banget, dipotong, bising, ora enak, gambar kanthi lampu kilat ora bakal ditampa kanggo scan paspor.

Maca liyane babagan Requirements Foto Visa India.

Maca liyane babagan Requirements visa visa India.


Mesthekake yen sampeyan wis mriksa nduweni hak kanggo India eVisa.

Warga Amerika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada lan Warga Prancis bisa aplikasi online kanggo India eVisa.

Mangga aplikasi India Visa 4-7 dina luwih awal babagan pesawat kasebut.