Apa aplikasi India Visa?

Pamrentah India mbutuhake kabeh warga negara manca sing pengin mlebu ing India, ngirim Aplikasi Visa India. Proses pengajuan aplikasi iki bisa ditindakake kanthi kunjungan fisik menyang kedutaan India utawa kanthi ngrampungake Aplikasi Visa India online ing situs iki.

Aplikasi Visa India minangka wiwitan proses kanggo entuk keputusan kanggo keputusan India Visa. Keputusan Visa India ing pirang-pirang kasus, luwih cocog kanggo pelamar.

Sapa sing kudu ngrampungake Aplikasi Visa India?

Para pengunjung sing teka ing India minangka pengunjung, utawa kanggo tujuan komersial utawa kanggo perawatan medis bisa ngirim lan Aplikasi Visa India kanthi online lan dianggep mlebu menyang India. Ngrampungake Aplikasi Visa India dhewe ora kanthi otomatis mlebu menyang India.

Petugas imigrasi sing dipilih dening Pemerintah India mutusake asil saka Aplikasi Visa India adhedhasar informasi sing diwenehake dening pelamar lan mriksa latar mburi internal.

Lelungan menyang India teka ing 1 saka Tipe Visa sing diterangake ing kene kudu ngrampungake Aplikasi Visa India.

India Visa Aplikasi online utawa eVisa India kasedhiya ing kategori sing amba:

Apa informasi sing dibutuhake ing Aplikasi Visa India?

Formulir kasebut dhewe langsung lan gampang rampung sajrone sawetara menit. Ana informasi sing dibutuhake saka pelamar miturut kategori utama ing ngisor iki:

  • Rincian biografi saka lelungan.
  • Rincian hubungan.
  • Rincian passport.
  • Tujuan Kunjungan
  • Sajarah pidana kepungkur.
  • Rincian tambahan dibutuhake gumantung saka jinis visa.
  • Potret pasuryan lan salinan paspor dijaluk sawise pambayaran wis digawe.

Yen kudu ngrampungake Aplikasi Visa India?

Sampeyan kudu ngrampungake Aplikasi Visa India paling ora 4 dina sadurunge mlebu ing India. Visa kanggo India bisa njupuk 3 nganti 4 dina kanggo disetujoni, mula luwih becik nglamar 4 dina kerja sadurunge mlebu ing India.

Suwene suwene ngrampungake Aplikasi Visa India?

Aplikasi Visa India njupuk 3-5 menit kanggo ngrampungake sadurunge nggawe pembayaran online. Sawise pembayaran rampung, gumantung saka kewarganegaraan pelamar lan tujuan Kunjungan, pelamar bisa dijaluk informasi tambahan.

Informasi tambahan iki uga rampung ing 2-3 menit. Yen ana masalah kanggo ngrampungake aplikasi online, sampeyan bisa ngubungi Help Desk lan tim Dhukungan Pelanggan ing situs web iki kanthi nggunakake Contact Us link.

Apa pre-syarat utawa syarat kanggo ngrampungake Aplikasi India Visa online?

a) Keperluan paspor utawa kewarganegaraan:

Sampeyan kudu dadi kagungane 1 saka negara sing layak sing diijini Pamrentah India dadi eVisa India layak.

b) Keperluan:

Prasyarat liyane kanggo ngrampungake Aplikasi Visa India online bakal teka kanggo 1 saka tujuan ing ngisor iki:

  • Ngunjungi tujuan Pariwisata, Kulawarga Rapat lan Kanca, Program Yoga, Pandhuan Sight, Volunteer Term Short.
  • Rawuh kanggo Bisnis lan Komersial, Dodolan lan Tuku Barang utawa Layanan, Nindakake Wisata, Ngrampungake Rapat, Adil Perdagangan, Seminar, Konferensi utawa industri, Komersial liyane.
  • Perawatan medis saka awake dhewe utawa tumindak minangka Atendis Kesehatan kanggo wong sing ngalami perawatan.

c) Pra-syarat liyane:
Syarat liyane sadurunge ngrampungake Aplikasi India Visa online yaiku:

  • Paspor sing bener kanggo 6 wulan ing tanggal mlebu ing India.
  • A Passport sing wis 2 kaca kosong supaya petugas imigrasi bisa cap ing bandara. Elinga, yen Visa India dikirim sawise ngisi Aplikasi Visa India online ora mbutuhake sampeyan ngunjungi kedutaan India kanggo affixation cap Visa. 2 kaca kosong dibutuhake ing bandara kanggo entri lan metu cap ing passport.
  • Id email sing bener.
  • Cara pembayaran kayata mriksa, kertu debit, kertu kredit utawa Paypal.

Apa bisa ngajukake klompok utawa kulawarga Aplikasi Visa India?

Aplikasi Visa India, tanpa nggatekake mode rampung, manawa online utawa ing Kedutaan India, kudu dirampungake kanggo saben wong kanthi kapisah tanpa umur. Ora ana klompok Aplikasi Visa India sing kasedhiya kanggo metode online utawa offline.

Wigati dimangerteni manawa sampeyan kudu ngetrapake saben wong ing paspor dhewe, saéngga anak sing anyar uga ora bisa lelungan ing paspor wong tuwa utawa wali.

Apa sing kedadeyan sawise ngrampungake Aplikasi Visa India?

Nalika Aplikasi Visa India wis diajukake, bakal diolah ing fasilitas Pemerintah India. Wisatawan bisa uga takon pitakon utawa klarifikasi tambahan babagan lelungan kasebut utawa bisa uga diterbitake Visa India tanpa klarifikasi tambahan.

Sawetara pitakon umum sing ana gandhengane karo tujuane lelungan, papan panggonan, hotel utawa referensi ing India.

Apa bedane saka Aplikasi Online Visa lan kertas India?

Ora ana bedane antarane 2 metode kajaba sawetara beda cilik.

  • Aplikasi Online Visa India mung kanggo tetep maksimal 180 dina.
  • Aplikasi Visa India Online sing diajukake kanggo Wisata Visa maksimal 5 taun.

Aplikasi Online Visa India diidini kanggo tujuan ing ngisor iki:

  • Perjalanan sampeyan kanggo rekreasi.
  • Perjalanan sampeyan kanggo ndeleng.
  • Sampeyan lagi arep ketemu anggota kulawarga lan sedulur.
  • Sampeyan lagi ngunjungi India kanggo ketemu kanca.
  • Sampeyan rawuh Program Yoga / e.
  • Sampeyan melu kursus sing ora luwih saka 6 wulan lan kursus sing ora menehi sertifikat gelar utawa diploma.
  • Sampeyan teka kerja sukarelawan nganti 1 wulan.
  • Tujuan saka kunjungan sampeyan kanggo nyiyapake komplek industri.
  • Sampeyan arep miwiti, mediasi, ngrampungake utawa terus karo usaha bisnis.
  • Riko sampeyan kanggo adol barang utawa layanan utawa produk ing India.
  • Sampeyan mbutuhake produk utawa layanan saka India lan sing arep tuku utawa ngasilake utawa tuku barang saka India.
  • Sampeyan pengin melu kegiatan dagang.
  • Sampeyan kudu nyewa staf utawa tenaga kerja saka India.
  • Sampeyan rawuh pameran utawa pameran perdagangan, pameran perdagangan, rangkuman bisnis utawa konferensi bisnis.
  • Sampeyan tumindak minangka pakar utawa spesialis kanggo proyek anyar utawa aktif ing India.
  • Sampeyan pengin tumindak wisata ing India.
  • Sampeyan duwe lecure / s kirim ing riko sampeyan.
  • Sampeyan teka kanggo Perawatan Kedokteran utawa ngancani pasien sing golek perawatan Kedokteran.

Yen tujuan perjalanan sampeyan dudu 1 ing ndhuwur, mula sampeyan kudu ngajukake Aplikasi Visa India konvensional adhedhasar kertas sing proses sing luwih mboseni lan luwih dawa.

Apa mupangate ngrampungake Aplikasi Visa India kanthi online?

Keuntungan saka aplikasi Visa India online yaiku ing ngisor iki:

  • Visa dikirim kanthi elektronik kanthi elektronik, mula jeneng eVisa (Visa elektronik).
  • Penjelasan tambahan lan pitakonan dijaluk email lan ora mbutuhake wawancara ing Kedutaan Besar India utawa Konsulat.
  • Proses luwih cepet lan rampung ing paling kasus sajrone 72 jam.

Apa sampeyan kudu ngunjungi kedutaan India supaya bisa ngrampungake Aplikasi India Visa online?

Ora, sampeyan ora wajib ngunjungi Kedutaan Besar India utawa Komisi Tinggi India sawise ngrampungake Aplikasi Visa India kanthi online.

Visa India elektronik sing bakal diwenehake kanggo sampeyan, bakal direkam ing sistem komputer. Sampeyan kudu njaga salinan alus ing telpon utawa yen batere telpon mati, iku pantes kanggo nggawe salinan salinan kertas Visa India elektronik utawa eVisa India. Sampeyan bisa pindhah menyang bandara sawise nampa eVisa India.

Kepiye cara pambayaran kanggo Aplikasi Visa India online?

Ana luwih saka 133 mata uang sing ditampa ing situs web iki. Sampeyan bisa mbayar kanthi online, utawa kanthi mriksa ing negara-negara tartamtu, kanthi kertu Debit, Kertu Kredit utawa Paypal.

Nalika sampeyan NATE aplikasi kanggo Aplikasi Visa India online?

Ana kahanan ing ngendi sampeyan duwe kualifikasi ing loro kritéria nanging isih ora diwenehake visa eVisa India utawa India Online yen ing ngisor iki ditrapake kanggo sampeyan.

  1. Sampeyan wis milih ing paspor diplomatik tinimbang passport biasa.
  2. Sampeyan pengin nindakake kegiatan jurnalistik utawa nggawe film ing India.
  3. Sampeyan teka kanggo nginjil utawa kerja misionaris.
  4. Sampeyan wis suwe ngunjungi jangka panjang sajrone 180 dina.

Yen ana sadurunge, sampeyan kudu nglamar kertas / visa konvensional kanggo India kanthi ngunjungi Kedutaan Besar / Konsulat India utawa Komisi Tinggi India.

Apa watesan saka aplikasi India Visa online?

Yen sampeyan layak kanggo India eVisa lan mutusake kanggo ngisi Aplikasi Online Visa India, sampeyan kudu waspada babagan watesan.

  1. Visa India sing bakal dikirim menyang sampeyan sawise ngrampungake Aplikasi Visa India Online utawa Aplikasi eVisa India mung kasedhiya mung 3 durasi kanggo tujuan Wisata, 30 Dina, 1 Taun lan 5 taun.
  2. Aplikasi Visa India sing wis dirampungake kanthi online bakal nyedhiyani Visa Bisnis kanggo India sing suwene kaping 1 taun lan macem-macem entri.
  3. Visa Medis sing dipikolehi liwat Aplikasi Visa India Online utawa eVisa India kasedhiya suwene 60 dina kanggo tujuan Medis. Iki ngidini 3 entri menyang India.
  4. Aplikasi Online Visa India sing menehi eVisa India, bakal diidini pesawat saka port entri sing diwatesi kanthi udhara, 28 Bandara lan 5 laut. Yen sampeyan ngrancang ngunjungi India kanthi dalan, sampeyan ora kudu nglamar visa menyang India nggunakake situs web iki kanthi nggunakake cara online India Visa Application.
  5. eVisa India sing dipikolehi kanthi ngrampungake Aplikasi Visa India kanthi online ora layak kanggo ngunjungi wilayah kanton militer. Sampeyan kudu aplikasi kanggo Permit Area sing Dilindhungi lan / utawa Ijin Wilayah sing Dibates.

Visa Elektronik kanggo India minangka cara paling cepet kanggo mlebu ing India yen sampeyan ngrencanakake kunjungan kanthi pelayaran utawa udhara. Yen sampeyan kalebu 1 saka 180 negara sing cocog karo eVisa India lan nyatakake tujuan sing cocog kaya sing diterangake ing ndhuwur, sampeyan bisa nglamar Visa India online ing situs web iki ing kene.


Mesthekake yen sampeyan wis mriksa nduweni hak kanggo India eVisa.

Warga Amerika Serikat, Warga Inggris, Warga Kanada lan Warga Prancis bisa aplikasi online kanggo India eVisa.

Mangga aplikasi India Visa 4-7 dina luwih awal babagan pesawat kasebut.